Concert Judas Priest: Parcarea este gratuită pentru motocicliști

0
62

harta Judas Priest 1 iulieA mai rămas o săptămână până la reîntâlnirea cu zeii heavy metalului. Pe 1 iulie, la Romexpo, în Parcarea C, Judas Priest revin în România cu “Redeemer of Souls Tour”. În deschidere: Helloween și 9.7 RICHTER.  Un eveniment organizat de Events.
 
Porțile se deschid de la ora 18.00. De la ora 18:30, pe scenă urcă prima trupă, 9.7 RICHTER, iar Helloween își încep recitalul la 19.30. Judas Priest își încep showul la ora 21.00. Un motiv în plus pentru rockerii punctuali, intervalul orar 18.00 – 19.00 e happy hour la bere: 2 beri draft pentru un singur jeton.
 
Accesul în Romexpo se face din Bulevardul Expoziţiei, intrarea C (harta atașată). Parcarea pentru mașini (parcarea B) este gestionată de Romexpo, cu plată (15 lei). Motocicliștii și bicicliștii au la dispoziție parcare gratuită în Parcarea C în intervalul orar 17:30 – 23:30, precum și spațiu amenajat unde își pot lăsa căștile. Pentru biletele rămase în vânzare la data showului va exista o casă de bilete la intrarea în Parcarea C. Băuturile şi mâncarea vor putea fi achiziţionate pe bază de jetoane.
 
Judas Priest & Helloween 1 iulie 2015 (388 x 555)O reîntâlnire fabuloasă pentru generația anilor ’90, concertul Judas Priest de la Romexpo, avându-i ca invitați speciali pe cei de la Helloween este un moment special și pentru unii, și pentru alții. Ambele trupe promovează două albume noi – Helloween sărbătoresc 30 de ani de activitate cu “My God Given Right”, cel de-al 15 lea album de studio al nemților, iar titanii de la Judas Priest, care au ajuns la impresionanta sumă de 45 de milioane de discuri vândute în întreaga lume, rup scenă după scenă cu al lor “Redeemer of Souls Tour”.
 
Biletele costă 130 (Zona B), 190 (Zona A) sau 270 lei (Golden Ring), în funcție de distanța față de scenă. Se pot cumpăra online pe eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești, benzinariile OMW și hipermarketurile Carrefour). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă, nr. 15.
 
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/1545004545760455/

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here