Concert Tribut Queen – My Queen cu Dan Helciug la Hard Rock Cafe pe 10 Ianuarie

1
118
Va invitam pe 10 ianuarie la Hard Rock Cafe la proiectul omagiu muzical dedicat trupei britanice Queen, „My Queen”, creat de Dan Helciug in 2017 si sustinut de o echipa formidabila de profesionisti!

Nu este un look-alike band! Proiectul inca de la lansare a avut parte de un succes neasteptat si a fost cantat in multe festivaluri teatre, și cluburi de prestigiu. Dan Helciug și trupa sa interpreteaza muzica trupei Queen incepand cu anul 2011 in proiectul international Mozart Rocks.

Contopindu-se cu scena și publicul Dan Helciug ofera o experiență memorabilă, tipica oricarui concert Queen, plasându-și amprenta personală asupra muzicii și păstrând esența unică a trupei Queen!

Concertul este unul electrizant, o experienta emotionala unica unde publicul de fiecare data este al doilea solist vocal pe scena. La urma urmei în data de 10 ianuarie se vor strânge mai întâi iubitorii adevărați ale muzicii Queen și d-abea mai apoi se face diferenta dintre public și performer.

Biletele au următoarele preţuri:

– VIP: 59 de lei, cu loc la masa in fata scenei (număr limitat de locuri)
– Acces General: 39 de lei, cu loc la masa in sala
– Fara loc: 39 de lei

La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

– VIP: 64 de lei, cu loc la masa in fata scenei (număr limitat de locuri)
– Acces General: 44 de lei, cu loc la masa in sala
– Fara loc: 44 de lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau – Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts.

1 COMENTARIU

  1. Pai si ”echipa formidabila” de profesionisti….nume, identitati,ceva?Bun, nu sunt nici pe afis deci probabil ca e si putin ”cine e liber in ziua aia”;-)))).Neica, tot tributari , tot tributari.Asta e istoria romaneasca.Tribut,bacsis, pesches, faze, treburi , chestii.Treaba originala o fac altii, in general.Noi mai cu imitation.Vorba lui Enescu(Adrian) ”Da’ de ce sa faci asta….nu joci table, mai bine?”.Cool.Se castiga o paine.Daca nu-s optiuni,cover.Pardon.Tribut.E drept ca publicul cam atata poate primi. ”supply and demand”.Asa se cheama.Ca piata e in stare de echilibru.Pana la urma e vorba de vandut niste bere sau alte chestii pe fond muzical agreabil.Care gaghila urechea intr-un mod placut.Ca daca vii cu cine stie ce trasnai si deranjezi feng shuiul deja vu-ului ti le gaghila patronu’ intr-un mod neplacut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here