Concert Uriah Heep la festivalul Rock’n Sat din Vama Veche (28 – 29 august)

0
128

Spui Vama Veche, spui cântec, libertate, spui rooooook !
În perioada 28 – 29 August Vama Veche își lasă barbă, își lasă plete, își tatuează o chitară în dreptul inimii și merge la Rock’n Sat.

Vino la Rock’n Sat ! Cargo, Minculescu, Dirty Shirt, Bucovina, Trooper, Altar, Timpuri Noi, Anton, Magica, Ska-nk, Moise… și pentru că legenda spune că Vama Veche e locul unde legendele cântă, la Rock’n Sat vine Uriah Heep o legendă a muzicii rock.
Festival de legendă ! Rock’n Sat Vama Veche 28 – 29 August !
Ne vedem la roooook !!!

Biletele și abonamentele (primele la preț promoțional) sunt disponibile prin www.AmBilet.ro .

Văzut de la o înălţime de mii de mile, Pământul poate părea la fel ca până acum. Dar cronicile spun că, în urmă cu peste 50 de ani, în decembrie 1969, o trupă se închega, iar o dată cu ei heavy-metal-ul primea forma lui britanică. Progresişti, sunt responsabili pentru folosirea într-un mod elevat şi inteligent a vocii într-un context rock. Au fost precursori în introducerea orgii Hammond, iar wah-wah-ul chitării a devenit un reper al cântecelor lor.

Muzica lor a rezistat trecerii timpului, dar noile piese sunt cele care dau consistenţă parcursului lor. Şi, după 51 de ani, soarele încă străluceşte asupra lor. Şi va străluci mai tare, în 28 – 29 august, la Rock ‘n Sat – Vama Veche 2020! URIAH HEEP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here