Concertul ¨Electric Marching Band¨ al trupei byron alaturi de Muzica Militara Bistrita si Corul Excelsior va putea fi urmarit din 1 mai la HBO Romania

0
34

Foto de Cristian Sutu
Foto de Cristian Sutu

Pe 2 decembrie, anul trecut, trupa byron filma un concert spectaculos la Teatrul National Cluj-Napoca, avand alaturi pe scena Muzica Militara a garnizoanei Bistrita si Corul Excelsior al Liceului de Muzica „Tudor Jarda”. Avandu-l ca invitat special pe violonistul Alexander Balanescu – ce a oferit o prestatie electrizanta pe una din piese – cei de la byron au realizat o fuziune inedita de stiluri muzicale ce se va vedea in premiera la TV pe 1 mai 2015, incepand cu ora 18:30, in exclusivitate pe HBO Romania.
 
„Multumita actualelor mijloace social media m-am reintalnit cu Bogdan Bejinaru, un fost coleg de liceu. El momentan este dirijor al fanfarei din Bistrita si, din vorba in vorba, am ajuns sa punem la cale un proiect. Bineinteles ca la inceput ne propuneam mult mai putine lucruri, insa cu timpul proiectul a tot crescut devenind mult mai complex atat ca intentii cat si ca finalitate. Un alt personaj esential a fost Dan Spinu, profesor la Conservatorul din Iasi, care a re-orchestrat piesele noastre si a scris aranjamentele pentru fanfara – coeziunea muzicala a intregului material lui i se datoreaza”, spune Dan Byron despre Electric Marching Band.
 
Concertul „Electric Marching Band” ofera o experienta eclectica si cinematica, reunind o trupa rock, o fanfara militara si un cor de elevi intr-una din cele mai impresionante sali de spectacole din tara – Teatrul National din Cluj. Fiti alaturi de trupa byron in acest original experiment muzical pe 1 mai incepand cu ora 18:30, numai la HBO Romania.
 
byron:
Dan Byron – voce, chitara, flaut
Sergiu „6fingers” Mitrofan – clape, chitara, voce
Laszlo Demeter – bass
Dan Georgescu – tobe
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here