Concertul Anastacia de la Bucuresti, reprogramat in noiembrie

0
19

ANASTACIA aDin motive independente de vointa organizatorilor, concertul  starului pop ANASTACIA anuntat initial la Sala Palatului din Bucuresti, pentru data de 29 iunie, a fost reprogramat pe 4 noiembrie, de la ora 20.00, in aceeasi locatie.
Admiratorii artistei care au achizitionat bilete pentru concertul din data de 29 iunie suntrugati sa pastreze tichetele, intrucat acestea raman valabile pentru concertul reprogramat in noiembrie. Toate persoanele care vor alege sa pastreze biletele pentru evenimentul din toamna, vor primi din partea organizatorului, un bilet gratuit la concertul sopranei EMMA SHAPPLIN, eveniment ce ce va avea loc pe 30 octombrie la Sala Palatului din Bucuresti.  Persoanele interesate vor putea intra in posesia biletului gratuit prin prezentarea biletului ANASTACIA la intrarea cu numarul 10 (presa) a Salii Palatului, cu o ora inainte de inceperea concertului Emma Shapplin.
Totodata, persoanele care doresc recuperarea contravalorii biletelorsunt rugate sa se adreseze punctelor de vanzare de la care au fost achizitionate. Returnarea banilor se va efectua in termen de 45 de zile, respectiv in perioada 29 iunie – 12 august 2015.
Organizatorii le adreseaza scuze tuturor cumparatorilor de bilete, precum si partenerilor media si colaboratorilor pentru eventualele neplaceri cauzate, si le multumesc anticipat pentru intelegere.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here