Berserkers, Dark Fusion si Saddayah canta alaturi de Skeletonwitch la Bucuresti

0
30

skeletonwitch 5 maiSKELETONWITCH (SUA) revin in Europa in cadrul turneului “Hell’s Has Arrived Over Europe”, turneu care va ajunge si in Romania, mai exact, in data de 5 Mai 2015 la Cluj Napoca in clubul Flying Circus Pub, respectiv 6 Mai 2015 la Bucuresti in clubul Colectiv.

 
 
Pentru concertul de la Bucuresti alaturi de Skeletonwitch pe scena din Colectiv vor urca Berserkers, Dark Fusion si Saddayah.
 

Berserkers 

Trupa de Thrash Metal bucuresteana baietii vor prezenta stilul rapid si agresiv de thrash cu piesele de pe noul album, World War III.

Dark Fusion 

Trupa a luat fiinta la inceputul anului 2010.Trupa a sustinut o serie de concerte in Romania si Ungaria.
Cu un stil nou pentru piata din Romania, riff-urile de chitara si bass scot in evidenta elementele death metal, in timp ce sample-urile si drum machine-ul imprima accentul industrial asupra pieselor trupei.

Saddayah

Cea mai tanara trupa prahoveana, si-a inceput activitatea live la sfarsitul anului 2014. Baietii vin cu un stil in care predomina death metal-ul si black-ul, dar si cu imbinari de alte genuri. Dupa un sir de concerte, trupa prinde avant, si doreste sa aduca ceva nou pe scena din Romania.
 
SKELETONWITCH vor concerta pentru prima data la Bucuresti, urmand ca acestia sa isi promoveze ultimul material de studio ’Serpents Unleashed’, lansat in 2013 prin casa de discuri Prosthetic Records.
Biletele pentru concertul de la Bucuresti sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos la pretul de 30 RON.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here