Concertul lui Thomas Anders (ex-Modern Talking) a fost anulat

0
87


Concertul pe care Thomas Anders, fost membru al duoului pop german Modern Talking, trebuia să îl susţină pe 24 ianuarie, la Sala Palatului din Bucureşti, a fost anulat din cauza unor probleme contractuale, informează organizatorii evenimentului, Project Events.
 
Persoanele care au achiziţionat deja bilete pentru concertul pe care artistul urma să îl susţină la Bucureşti îşi pot recupera banii sau pot lua tichete la alte concerte aflate în vânzare pe  biletoo.ro.
Cei care aleg să primească banii înapoi trebuie să se adreseze site-ului sau să meargă la punctul de vânzare de la care au achiziţionat biletul. Va fi rambursată doar suma reprezentând preţul biletului (fără alte comisioane sau servicii) pe care cumpărătorul îl poate prezenta ca fiind intact şi valid. Perioada în care se pot recupera banii este 5 ianuarie – 5 martie, informează organizatorii.
 
Persoanele care au achiziţionat bilete de pe biletoo.ro şi aleg să le schimbe cu altele trebuie să meargă la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter) şi să prezinte tichetul intact şi valid. Vor primi în schimb un bilet la evenimentul ales, la o categorie de tichete similară.
Cântăreţul, compozitorul şi producătorul Thomas Anders, pe numele său real Bernd Weidung, s-a născut pe 1 martie 1963, la Koblenz, în Germania. Anders a făcut parte din cunoscutul duo german Modern Talking.
Modern Talking a fost cel mai de succes grup din Germania şi a avut numeroase single-uri ce au ajuns în top 5 în multe ţări. Trupa a vândut peste 75 de milioane de albume în numai trei ani.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here