Ileana Șipoteanu la Psihologul Muzical (ediția 829 – 18.08.2018)

0
198

Ileana Sipoteanu 2018 Radio RomaniaCând ai aproape 5000 de semne de la ascultători în 2-3 ore, mai poți spune ceva despre succesul unei Artiste, despre reușita unei nopți de vară? Semnele la care mă refer sunt postări pe pagina emisiunii, telefoane, reacții la momentele de live-streaming, la toate formele de feedback. Ileana Șipoteanu, ”Romantica femeie”, a fost în studio acum un an, mai exact pe 8 iulie 2017. Atunci era împreună cu regretatul ei soț, Dumitru Lupu, compozitor al majorității cântecelor interpretate de ea.
Le-a mulțumit celor care au ajutat-o să depășească momentele dificile prin care a trecut după plecare lui Mitică. Au fost mesaje calde, emoționante, cereri de cântece sosite din S.U.A, Germania, Australia, Brazilia, Belgia, Spania, Italia și firește din țară. Ileana a onorat toate solicitările (multe cântece de pe albumul „Ai venit prea târziu”), a propus și câteva preferințe personale sau ale fiicei sale, Dumitrana Lupu: Angela Similea, The Script (grup irlandez), Dora Gaitanovici, Tom Jones, Vama, Amy Winehouse, Gabriel Dorobanțu, Daniel Iordăchioae sau Maroon 5. Ileana Șipoteanu a promis că revine cu un moment special live, alături de un chitarist. O așteptăm cu nerăbdare.
Agenda pop-rock include cântece cu Kempes, D. Modugno, Foreigner, Laura Pausini, dar și un scurt In Memoriam Iosif Sava.
Topul Nonconformist a fost fixat pe „World Honey Bee Day”. Cântece cu albinuțe de la Voltaj, Tom Petty, Muddy Waters, Madrugada și alții.
 
 
Audio: 
Selecția mesajelor:
Marius, metalfan Felicitări pentru emisiunea de la TVR! Foarte interesantă! Mi-a plăcut mult!
Adryan, Sydney Cafeluţa este gata! Sunt cu voi şi tare bine mă simt! RIP Aretha!
Simona, metalfan Îmi place să vă ascult povestind! Nu voi uita niciodată că în acea noapte, invitata era pe recepţie şi chiar scrisese câteva mesaje în timpul emisiunii şi primise felicitări de ziua ei… apoi, când m-am trezit, la prânz, am aflat vestea cumplită…
Paula Ştiu că Mitică Lupu a colaborat cu Gabi Dorobanţu şi mereu m-am întrebat de ce nu v-a scris un duet? M-aş fi bucurat să vă aud cântând împreună!
Mirela, Milano Ştiţi ce e amuzant. În timp ce era piesa lui Dorobanţu, m-am uitat la Niko şi l-am văzut fredonând. A tăcut imediat şi a plecat la el în cameră când a văzut că mă uit la el.  Vă ascultă de acolo.
Martha, Germania Mă bucură prezenţa în studio a Ilenei Şipoteanu! Vă rog să difuzaţi şi Ce mult te-am iubit. Mulţumesc!
Ionela, Călăraşi O admir foarte mult pe Ileana Şipoteanu! Îi doresc să fie puternică şi să cânte în continuare!
Crina Felicitări, Ileana! Piesa mea preferată este Cine mi-a luat iubirea. O putem asculta?
Patricia, Sao Paolo Îmi amintesc de Marius Cristi Popa! A fost la Psiholog cu doamna Marina Voica.
Nicoleta Jos pălăria în faţa unei mari artiste! Mulţumim Ileana Şipoteanu!
KissArmy Wow! De când n-am mai ascultat Madrugada! Mulţumesc! Îmi plăcea mult trupa asta când eram în liceu. Madrugada şi HIM. Poate într-o ediţie viitoare veţi difuza şi ceva cu HIM, era o vreme când erau difuzaţi la radio, dar în ultimii 10 ani i-am auzit din ce în ce mai puţin.
Veronica, Cluj Mulţumesc pentru Tom Petty! 
sursa (pentru audio): Radio România Actualități

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here