Concertul pe care Ray Wilson urma să îl susţină pe 11 mai, în Bucureşti, reprogramat pe 1 octombrie

0
61

Ray WilsonConcertul pe care Ray Wilson, fost solist al legendarei trupe Genesis, urma să îl susţină în premieră în România, la Sala Palatului din Bucureşti, pe 11 mai, a fost reprogramat pentru 1 octombrie la Cinema Patria.

 
Biletele s-au pus în vânzare online, pe vreaubilet.ro, şi la standul vreaubilet.ro din Unirea Shopping Center Bucureşti. Biletele cumpărate pentru concertul programat pe 11 mai sunt valabile şi la evenimentul din 1 octombrie. Mai mult decât atât, cei care şi-au cumpărat deja bilete la spectacolul din 11 mai vor beneficia de locuri VIP la concertul din 1 octombrie, de la Cinema Patria.
Scoţianul Ray Wilson s-a lansat în muzică la începutul anilor 1990, alături de fratele său, Steve, cu trupa Guaranteed Pure, cu care a lansat trei albume şi alături de care a concertat în Marea Britanie şi în toată Europa. În 1994, Wilson a devenit solistul trupei Stiltskin, alături de care a lansat piesa „Inside”, care s-a bucurat de succes încă de la început, ajungând pe locul I în multe topuri europene.
Datorită succesului pe care l-a avut cu trupa Stiltskin, Ray Wilson a atras atenţia trupei rock Genesis şi a primit oferta de a fi solist şi compozitor al formaţiei după plecarea lui Phil Collins, în 1996. Astfel, din 1996 până în 1999, Ray a fost cântăreţ şi compozitor al trupei rock Genesis şi a scos împreună cu aceasta albumul „Calling All Stations”, al patrulea cel mai vândut material discografic al formaţiei. În martie 2010, Genesis a fost inclusă pe Rock’n’Roll Hall of Fame, fiind recunoscută ca una dintre cele mai importante şi influente trupe rock din lume.
După ce trupa rock s-a destrămat, Wilson şi-a continuat proiectele, iar în 1999 a lansat albumul „Millionairhead” cu trupa sa noua, CUT_, din care au făcut parte foştii membri ai Guaranteed Pure şi toboşarul grupului Genesis, Nir Z, piesele fiind scrise de Ray împreună cu fratele său Steve.
În 2006, Ray a reunit Stiltskin, alături de care a scos albumul „She”, iar, în urma unui turneu prin Europa, a lansat DVD-ul „Propaganda Man”. În 2011, Ray şi Stiltskin au lansat un nou album de studio, „Unfulfillment”.
Ray Wilson, în vârstă de 46 de ani, a cântat pe cele mai mari scene ale lumii ca artist solo, ca membru al trupelor sale sau ca invitat special alături de The Cranberries, Supertramp şi Armin van Buuren.
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here