CONFUZIE, EXCESE, PROVOCĂRI, MANIPULĂRI 10.03.

0
266

CONFERINȚĂ DE PRESĂ PE HOLUL PARLAMENTULUI (10.03)

Premierul Cîțu vrea transparență 100%. Nu înțelege de ce cer unele județe vaccinuri în plus când el a găsit locuri libere pe platforme (de ex. Județul Timiș). Când vom afla și noi rezultatele anchetelor de la Piatra Neamț și Balș? Nu s-a pronunțat. A subliniat că se va restricționa  circulația după 22,00. N-am înțeles de ce? Cumulul de salarii cu pensia nu va ma exista, afirma dl. Cîțu.  Poate cu mici excepții…La cerere, se va putea lucra până la 70 de ani. Adică nu vor fi obligați oamenii să iasă la pensie la 65 de ani.

RAREȘ BOGDAN NU POATE RĂSPUNDE LA NICIO ÎNTREBARE (DIGI24)

RAREȘ BOGDAN NU POATE RĂSPUNDE LA NICIO ÎNTREBARE (DIGI24)Absolut orice e întrebat, el are un text laudativ la Președinte, la PNL. la Guvern, ”cu toată sinceritatea”. Ne amintește permanent că el a fost jurnalist. Am impresia că are un buton care declanșează o avalanșă de vorbe fără informații. Deci e ceva contagios. Nici Președintele nu răspunde, dar nu are gargara lui Rareș. Păcat că asist la această involuție. Nu întrevedeam așa ceva, nu în halul ăsta, în urmă cu 2-3 ani când ne mai vorbeam.

GHIȚĂ TV CHEAMĂ ÎN STRADĂ (13.03)

Șoșoacă anunță că în Parcul Izvor au fost 15.000 de oameni, că nu va respecta restricțiile, că televiziunile au fost șpăguite de guvern, este supărată pe secretizarea împrumuturilor. O doamnă de la HORECA vrea să muncească și nu e lăsată. Nu vrea ajutor de la stat.Vorbește mai mult și mai repede decât Șoșo. Amalia e foarte agitată.

A preluat microfonul Lazarus de la fața locului. Lumea e adunată la Arcul de Triumf. Șoșoacă arată ziarul ”Certitudini”. În studio Ciutacu e mut, Monica Pop e pe sms-uri, Piperea cu jakă de piele și guler cu blăniță zâmbește și bea apă. Nu am rezistat mai mult. Știu că toți vorbitorii din stradă au lăudat RomâniaTV.

Puterea dragostei nu se mai termină? O emisiune mai fără conținut e greu să generezi. Kanal D e fericit cu acest format, pentru că-l ține. Certuri, îmbrânceli, scuipat, înjurături, lipsă total de umor, de conținut. Se dă des, se reia și mai des, iar eu tot sper să aflu care e miza. Nu reușesc. Se rulează fete și băieți, care vin și pleacă, se cuplează, se decuplează. Măcar de-ar fi ceva cu educație erotică, sexuală, dar nici asta nu e.

A3 dezbate apăsat despre subiectul cu pacienții legați de pat. Un medic le explică despre ce e vorba. O asistentă a turnat după ce a plecat din ATI din Sibiu. Se vorbește despre ”acuzații de tortură”. Subiectul e în derulare, fiind vorba și de un pacient medic, decedat în condiții ciudate.

La B1 TV nu există să nu-l vezi pe Mitică Coarnă, prietenul lui T. Barbu. Emisiunile acestuia devin tot mai greu de suportat.

Cei vaccinați se pot mișca mai mult. Așa zice cineva. Pensionarii vor umple discotecile și cluburilor. Pfizer a dovedit că face față la toate tulpinile.

Un urs a fugărit un schior, care l-a filmat. Toate televiziunile au dat secvența. Ursul, epuizat, s-a retras în pădure. Problema habitatului revie și nu primește rezolvări.

Pompierii ISU s-au dus la un Spital de pediatrie, nu la cel de Psihiatrie din Craiova. Pacienții s-au extras, în timp ce trei cadre medicale au sărit de la etajul unu și s-au ales cu fracturi. Ce se mai poate face cu ăștia?

*Nu există meci fără greșeli de arbitraj, fără insinuări de blat, fără suspiciuni de-o parte sau alta. Culmea, nici la nivel internațional arbitrajele nu mai sunt așa cum speram.

La Looksport am asistat la un discurs semidelirant al marelui jurnalist Radu Banciu. După ce a declarat ferm că F.C.Porto nu poate trece de Juventus (fapt contrazis de meciul în care Porto s-a calificat, deși a pierdut cu 3-2 la Torino), ne-a vorbit despre Dumnezeu, despre inutilitatea VAR-ului, despre viermi, lepădături, lichele ș.a.m.d. S-a referit și la cei care conduc fotbalul în lume și a avut dreptate când a afirmat că pe respectivii îi interesează strict avantajele lor financiare. De ce a fost pedepsit Colțescu dacă n-a greșit? Au vrut unii să pară preocupați de tematica rasismului. Și aici a avut un comentariu valid.

S-AU VACCINAT PE BLAT?

vaccin anticovid gata s-a pornit vaccinareaAparținătorii unor funcționari ai statului s-au vaccinat peste rând. Rudele militarilor sau ai polițiștilor ar fi avut șansa să se vaccineze. Cam 7000, se spune….De ce să fie platforme secrete, de ce nu transparența invocată des? Vlad Voiculescu dinamitează coaliția? Publică lista celor care au fost avantajați. Eu credeam că e bine să te vaccinezi. Lupta politică ucide logica și bunul simț. Normal era să se ocupe în primul rând de medici și de cele 4-5 milioane de vârstnici. Eventual de profesori. Râca vine de la faptul că această campanie de vaccinare a fost atribuită armatei și nu sănătății. Poate că n-a fost o idee bună, dar normal ar fi să nu decredibilizeze absolut totul.

DEZABATERE LA RAI 3

Agenție de turism în faliment. Cine dă banii înapoi? Cine rezolvă situația? Fondul de garanție? Statul? Turiștii sunt păgubiți, angajații rămân fără salarii. Un subiect asemenător cu ce se petrece la noi?

GINA PISTOL A NĂSCUT

Smiley a devenit tătic de fetiță. Să fie sănătoși toți trei!

SE TAIE COPACII ÎN BUCUREȘTI

Da, la modul ăsta inpersonal. S-a spus că e ilegal, dar nu se știe cine o face! Cum așa? Din păduri am înțeles că se fură, că pleacă tonele de lemn, dar în București?

ANTIVIRAL ROMÂNESC

Un medicament valabil pentru tratarea formelor ușoare și medii de Covid-19. E vorba de Favipiravir. Informația e de la CEO de la Terapia Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here