Cristi Minculescu si IRIS, concert aniversar „8 ani de la inaugurarea Hard Rock Cafe” (23 ianuarie)

0
63
Cristi Minculescu si IRIS 23 ianuarie (419 x 600)Hard Rock Cafe Bucureşti aniversează 8 ani de la inaugurare, printr-un concert ce nu mai are nevoie de nicio prezentare! Hiturile IRIS se vor auzi din nou live, pe 23 ianuarie, de la ora 22.30, în interpretarea inconfundabilă care le-a făcut celebre. Vino să te bucuri de un show electrizant şi să cânţi “Somn Bizar”, “Noaptea”, “Sa nu crezi nimic”, “Baby”, “De vei pleca” şi multe alte piese ale îndrăgitei trupe, într-un show cu adevarat memorabil marca BestMusic Live Concerts !
Cu 19 materiale discografice lansate, nenumărate clipuri şi o serie de prestigioase distincţii ale industriei muzicale în palmares, IRIS scrie pagini din istoria rockului românesc de peste 35 de ani. Pe 23 ianuarie va urca pe scena din Hard Rock Cafe în formula sa de aur, care îi include pe: Cristi Minculescu (voce), Nelu Dumitrescu (tobe), Valter Popa (chitară), Doru Borobeică (bass) şi Relu Marin (keyboards).
La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiştii preferaţi sunt chiar lângă tine, colecţia de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului şi calitatea sunetului îţi oferă cea mai placută experienţă live.
Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Magazinele Uman de la Romana si din Baneasa Shopping City si IQ BOX, reţeaua de magazine Say Shops – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.
În presale, biletele au următoarele preţuri:
– 80 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
– 55 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători
Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 55 de lei. In ziua concertului, biletele isi pastreaza pretul.
Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.
Un eveniment BestMusic Live Concerts.
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here