Mona Mihaela Trifu şi Joe Rusi la Psihologul muzical (ediţia 692 – 2.01.2016) – AUDIO

0
90

Andrei Partoş (Radio România Actualităţi, 2016)
Andrei Partoş (Radio România Actualităţi, 2016)

Prima ediţie a anului ne-a oferit şansa să ne spunem La mulţi ani! Unii altora şi sărbătoriţilor zilei în mod special. Fiind şi ziua Iuliei Radu, a fost principala beneficiară, odată ce tocmai ea primeşte, transcrie, centralizează aproape toate mesajele! Şi au fost aproape 600!
 
În prima parte am avut un dialog telefonic cu Mona Mihaela Trifu de la Bruxelles, care organizează cu Asociaţia ei un nou Revelion al Artiştilor la Bucureşti. Cred că e al treilea an. O iniţiativă lăudabilă, un afiş impresionant, dar nu exhaustiv. Informaţiile necesare le primiţi de la Mona.
 
A urmat un alt dialog telefonic cu chitaristul şi compozitorul Joe Rusi (stabilit în Norvegia).Mircea Ruşi (41 de ani) pe numele din România, trăieşte de ani buni în Norvegia cu familia sa, soţia fiind iubirea din tinereţe, de la Botoşani. Au o fiică de 11 ani. Are un prim album de blues lansat recent, intitulat „Who I Am” înregistrat integral la New Orleans, cu o serie de muzicieni valoroşi în studio. Debutul său în emisiune a fost bine primit, piesele sună foarte bine. Vine anual în România şi participă la un festival de la Suceava, „Blues Confusion”.
 
Agenda pop-rock a inclus nume ca Natalie Cole (tocmai ne-a părăsit cu o zi înainte de emisiune), Adrian Romcescu, Sanda Ladoşi (născuţi pe 2 ianuarie), o piesă inedită compusă de Gunther Reininger în Germania (primită de la bunul său prieten, Victor Cârcu).
 
Apoi a fost cea mai lungă ediţie a rubricii „Răspundem când suntem în stare” cu numeroase mesaje simpatice din toate ţările unde suntem ascultaţi dar şi cu piese cerute cu artişti preferaţi ca: Sfinx, T. Rex, Nazareth, One Direction, Gil Dobrică, Rainbow, Donovan, Toto Cutugno, Whitesnake, Goodbye To Gravity ş.a.m.d.
 
Am avut şi un Best Of Top Sentimental 2015 cu 14 piese dintre cele care s-au bucurat de voturi multe pe parcursul anului. Nu puteau lipsi Gabriel Cotabiţă, Beth Hart, Joe Cocker, Angela Similea, Bob Marley sau Roşu şi Negru.
 
În concluzie a fost o ediţie fără invitat în studio, dar cu o atmosferă foarte plăcută generată de cei de acasă (din SUA, Germania, Olanda, Belgia, Italia, Spania, Ucraina , Brazilia, Canada, Australia, Franţa, Anglia şi fireşte România)! La mulţi ani tuturor!
 
 Audio:

 
Selecţia mesajelor:
Marius, metalfan: În sfârşit a venit Revelionul şi pentru noi! La mulţi ani!!!!!
Simona, metalfan: Noi am stat în casă şi am adormit pe la ora 2.00… A fost cel mai trist Revelion! Dar acum suntem pregătiţi! Ne-am îmbrăcat în hainele „bune”: eu am tricoul meu norocos cu Ozzy, Marius, îl are pe cel cu Dio, Cristina pe cel cu Megadeth, iar Bogdan, prietenul meu, care-i un om serios, poartă sacou. Ne gândim serios, să-l dăm afară din casă! :))))
Patricia, Sao Paolo, Brazilia: La mulţi ani! Vă trimit vreme bună de aici, de la noi! Am petrecut Revelionul în stradă! A fost bestial!!!!!
Adryan, Sydney, Australia: Bine aţi venit în Noul An! Să ne bucurăm de clipe minunate împreună! Să fiţi sănătoşi!
Niko, Milano (încă la Bucureşti): A fost un Revelion ciudat cu multe rude pe care nici măcar nu le cunoşteam! Când au pus celebrele manele, m-am retras în camera mea. 🙂 Acum vă ascult cu multă plăcere!
George, Los Angeles: Vă salut din Las Vegas în această noapte! Am petrecut cel mai tare Revelion din viaţa mea! Şi urmează încă un concert în această seară la Las Vegas… probabil ultimul din cariera lui Morrissey (aşa a anunţat chiar el, dar nu-l credem pentru că a mai spus asta în trecut). 🙂 Oricum, dacă va fi ultimul, nu-l puteam rata!
Maria, Spania: La mulţi ani! Mă bucur că sunteţi cu noi! Va fi o noapte pe cinste!
Alina, Nancy, Franţa: Vă ascult cu mult drag! LMA!
Corcioveanu Cristi La mulţi ani, Andrei! La mulţi ani, Iulia! La mulţi ani tuturor ascultătorilor!
Mihail Gagiu La multi ani, Iulia Radu!
Teddi, Londra: Mi-aş dori să vă pot trimite vreme bună… dar nici noi nu avem… Dacă vreţi puţină ploaie se rezolvă! 🙂 Până una alta vă transmit toate gândurile mele bune!
Cristina Ina Bucurie de regasire, in anul 2016! La multi ani!
Tania, Ucraina: Mulţumesc pentru toate nopţile de vineri! LMA cu sănătate că-i mai bună decât toate!
Ankka Iorgu: LMA! Stau şi eu şi mă întreb… aud atâţia tineri care spun că s-au dus la concerte de Revelion… Cum se face, oare, că nu spune niciunul că a fost la concertul de Anoul Nou de la Viena?! Asta mi-aş dori să aud de la tineri. E una dintre dorinţele mele pentru 2016!
Robby, Reşiţa: Sună bine de tot piesa lui Joe Rusi! Foarte mişto!
Niko, Milano: Wow! Îmi place cum sună piesa aceasta!!
Camelia, Oradea: LMA prieteni! Sunt alături de voi din 2002! Îmi faceţi nopţile de vineri mai frumoase! Mulţumesc din suflet!
Lavinia Ban: Poate se înscrie dna Iorgu pentru tombola concertului de la Viena! :)) Bilete între 30 şi ceva de euro şi peste 1.000 de euro. În 2017 va dirija Gustavo Dudamel. 🙂
Croitoru Olga Sa ai un an minunat alaturi de sotie si de minunea ta !!La multi ani !
Nelida Dot Un an bun tuturor ! Mulțumim Andrei ! Mulțumim Iulia !
Lylytrance: LMA! Vă mulţumesc pentru Armin Van Buuren!
Mihail Gagiu Mi-as dori ca in 2016 mass media, politicienii, DNA etc, sa nu ne mai insulte inteligența. Cu atât mai mult cu cât e an electoral!
Vicky: Nu v-am mulţumit pentru Ramones! Mi-aţi făcut o mare-mare bucurie!
Diana, Bologna: Vă mulţumesc din suflet!! Gianni Morandi mi-a mers la suflet!
Simona, metalfan: Mulţumesc pentru Goodbye To Gravity!
Eliza,Suceava ,,LA MULŢI ANI 2016!,,V-am ascultat şi vă ascult. Nu emit pretenţii.Tot timpu’ aţi transmis muzică bună. Vă doresc sănătate,putere de muncă şi-un an cât mai bun. Concertul de la Viena a fost grozav. Mi-aş dori să ajung odată la concert,dar cred că sânt prea săracă să-mi permit aşa ceva. Cu respect!
Martha, Germania: Excelentă piesa cu Nazareth! LMA!
Natalia, Spania: LMA! Mulţumesc pentru Julio Iglesias!
Bowie-fan: De Revelion ne-am strâns la un prieten acasă, ne-am costumat, am ascultat multă muzică cu Bowie. Ne-am simţit foarte bine! Şi cred că mi-am cunoscut „jumătatea”. 🙂
Marius, metalfan: Nu mai ascultasem de multă vreme piesa aceasta cu Alice Cooper!
Sorina: O ediţie de colecţie!  Mulţumesc! LMA!
Cristian Popescu PENTRU MUNCA SI DEVOTAMENTUL VOSTRU FATA DE ASCULTATORII ” PSHIHOLOGULUI MUZICAL ” PENTRU UNII DINTRE EI UN ADEVARAT LEAC PENTRU SUFLET MERITATI SA AVETI UN AN NOU BOGAT PLIN DE EVENIMENTE SI REALIZARI FRUMOASE ! LA MULTI ANI DRAGILOR !
sursa (pentru material audio): Radio România Actualităţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here