Cristi Minculescu, Valter Popa şi Doru Borobeică părăsesc trupa Iris (8.07)

0
478

Foto: andreipartos.ro
Foto: andreipartos.ro

Articol preluat din Adevărul
Solistul Cristi Minculescu, chitaristul Valter Popa şi basistul Doru Borobeică părăsesc grupul Iris la finalul lunii august. Știrea a fost confirmată pentru News.ro de toboşarul şi fondatorul trupei, Nelu Dumitrescu, care a declarat că formaţia merge mai departe, într-o nouă formulă „extraordinară“, şi va lansa noi piese începând cu luna septembrie.
Contactat telefonic, Nelu Dumitrescu a declarat, pentru News.ro, că va continua sub numele Iris cu Relu Marin (clape) şi cu alţi artişti pe care îi va anunţa în curând.
„Eu m-am tratat de cancer timp de şapte luni. După ce am venit din spital, mi-au întors spatele. Aşa se întâmplă de un an. În timpul ăsta, el (Cristi Minculescu, n.r.) i-a convins pe ceilalţi doi, Valter Popa şi Doru Borobeică, să îşi facă drumul lor. Eu o sa rămân cu Relu Marin”, a explicat Nelu Dumitrescu.
Puteți citi articolul în întregime aici:
http://adevarul.ro/entertainment/muzica/cristi-minculescu-valter-popa-doru-borobeica-parasesc-iris-finalul-august-nelu-dumitrescu-trupa-merge-mai-departe-1_5960cfae5ab6550cb8e9b2bb/index.html

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here