Cristina Neagu a fost desemnată cea mai bună handbalistă a lumii (17.03)

0
60

Cristina NeaguCristina Neagu (Buducnost Podgorica) a fost aleasă cea mai bună jucătoare a lumii în anul 2016, în ancheta realizată de Federația Internațională de Handbal (IHF) pe site-ul său oficialHandbalista câștigă pentru a treia oară titlul de cea mai bună jucătoare a lumii, după 2010 și 2015.
Cristina Neagu a câștigat clar votul fanilor, cu 37,14%, în fața norvegiencei Nora Mork (20,86%), iar olandeza Nycke Groot a ocupat locul al treilea. Suedeza Isabelle Gullden (CSM București) a ocupat locul patru, iar pe cinci a fost o altă reprezentantă a Norvegiei, portarul Kari Grimsbo.
„Sunt copleşită de emoţii, acest titlu, al treilea, a venit mai repede decât mă aşteptam. Nu am avut acea siguranţă de la finalul lui 2015, când am avut performanţe extraordinare. Atunci aveam nevoie doar de confirmarea oficală. Anul ăsta am stat cu emoţii, deşi ştiam că am şansele mele. Bucuria mea e că am reuşit a treia oară să fiu aleasă cea mai bună handbalistă a lumii. Sunt fericită că voi primi premiul alături de Karabatic. Aştept să-l primesc şi pe cel din 2015, pentru că încă nu l-am primit. Acest premiu nu schimbă nimic din ceea ce sunt eu. Vreau să joc la cel mai înalt nivel, să fiu sănătoasă, astfel pot arăta în continuare lucruri importante”, a declarat Cristina Neagu, la emisiunea „Fotbal Club”.
Găsiți articolul în întregime aici:
http://www.digi24.ro/stiri/sport/handbal/cristina-neagu-prima-jucatoare-din-istorie-desemnata-de-trei-ori-cea-mai-buna-handbalista-a-lumii-689470

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here