CRONICA LA CALD A LUI LOPEZ! 15.12.

0
91
CRONICA LA CALD A LUI LOPEZ! 15.12.
Cristian Ionut Sapunaru in meciul de fotbal dintre FCSB si Rapid Bucuresti, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, miercuri 15 decembrie 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Am văzut parțial jocul, m-au deranjat comentatorii de la DigiSport, nu m-a încântat arbitrajul și nici multe momente ale jocului. Văd că e criticat Kovacs și i se pun diverse în cârcă. De ce nu i-a dat galben (al doilea) lui Săpunaru, care a făcut penalty? De ce i-a permis lui Săpunaru să-l înfrunte? Sergi Lopez e un suporter echilibrat și priceput. Iată ce a scris pe FB: 

Să nu ne mințim. Steaua a arătat oribil, după 20 de minute minunate. De ce ne-am retras ? ”Magiceanul” Iosif l-a făcut ko tactic pe al nostru Petrea, fără să se închidă, ci pasând printre liniile împrăștiate, largi ale unei echipe gazde care a părut că și-a pierdut hârtia cu planul tactic în buzunarul altui pardesiu. Totuși, ideea lui Iosif că nu meritau să piardă e o prostie, au făcut fix la fel ca în meciul cu CSU.
Schimbările au fost gigiste. Nu spun că făcute de patron, dar gigiste. Nici o noimă în înlocuirea lui Cordea, deloc potrivită revenirea lui Coman. Cum să-i dai lui Keșeru doar zece minute ? Schimbările au părut irosite, cu Gheorghe care dribla doar înapoi, cu Coman ce părea Fl Costea la revenirea după operația la genunchi. Lent, bătrân. Oricum, bine că a revenit, din ianuarie va fi cel pe care-l așteptăm.
Ianis Stoica a părut nepotrivit, simțeam nevoie de oase tari, dar au fost preferate unele crude. Deși criticat pentru că stă la limita offsideului, cred că ăsta e atuul lui. Fiind iute ca un țipar, simți că îl ai în mână, dar o fracțiune de secundă mai târziu e la 10 metri de tine. El e omul meciului, a deblocat seiful căruia Petrea îi uitase cifrul.
Budescu încearcă să se înșurubeze într-un sistem care nu îl ajută. Nu a putut împiedica fundașii rapidiști să împingă jocul. S-a încercat, cred că s-a cam terminat. E un fotbalist sclipitor, dar nu îl ajută matricea tactică, se foiește și nu-și găsește locul.
Cu Rapid, deși echipa asta are tot atâta legătură cu Rapid câta are Viitorul cu Farul sau CSA cu Steaua, dacă-i întinzi un deget, îți ia toată mâna. Li s-au permis din nou bădărănii, au apăsat imediat pedala. Au terminat în zece. Săpunaru era cât pe ce să fie omul meciului. Asta e viața stoperilor, la ei se văd erorile pe tabelă, la Ianis uităm cele nșpe offsideuri, remarcăm gol și penalty.
Apreciez la Anton Petrea decența în bucurie. Nu era cazul de epatări, am jucat oribil 70 de minute. Altminteri Keseru, Șut, ambii stoperi, Radunovic, Ianis Stoica, Tănase în prima repriză și Olaru, tot doar o repriză, cei mai buni de pe teren.
Slabi Crețu, Coman, Gheorghe. Nici Cordea nu a fost o lumină, dar sub nici o formă nu era cazul să fie schimbat. Astea-s obsesii gigiste.
Istvan Kovacs a arbitrat bine, dar are o țâfnă în felul în care se adresează fotbaliștilor. Plus că permite duritățile la început, apoi se revarsă.
5 din 5 dar am arătat rău.
Continuarea din 16.12.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here