CULESE DE PE MICUL ECRAN

0
38

watching tv 2 aCând nu ai ziare, te folosește de știrile de la televizor.
* La Paris a plouat, așa că s-a jucat mai puțin tenis decât mă așteptam.
* Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a decedat într-un accident rutier. Se vorbește despre suicid și crimă pe toate posturile care n-au program.Problema de fond rămâne. Adică ce s-a folosit în spitale era trucat, SRI a știut și s-a făcut că a informat, politicienii de la vârf din ultimii 15 ani se spală pe mâini. Au uitat, n-au văzut ș.a.m.d. Nici SRI n-ar trebui scutit de anchete! Bogdan Chireac susține că nu SRI-ul îl fila pe Condrea. De ce a fost lăsat Condrea liber de către DNA? Întrebare firească! Mai multe structuri aveau interes ca Dan Condrea să nu vorbească. Emisiunea de la România TV e moderată de isterica Șincai, așa că n-am putut sta mai mult. * La Antena 3 subiectul s-a discutat tot tendențios. ANAF a publicat lista cu datornicii. Hexi Pharm nu apărea, dar Gâdea vorbește de 20 de milioane!* Mașina accidentată, făcută zob a fost ridicată imediat de Poliție.* Unii au lansat și teoria că nici nu era un om în mașină!!! * Adevărul e că vedem multe filme…
*Rapid pare să promoveze prima Ligă. Dar la cum joacă, nu cred că stă mai mult de un an. Iar de achiziții are nevoie de bani și alți investitori.
* Banciu se referă la sondaje și la motivația bucureștenilor de ao alege pe Firea. Pentru că n-au încotro. Afirmă că 60-70% nu vor vota. PNL n-a oferit nimic, s-a răzgândit de 4 ori, nu are un candidat interesant!
* Barcelona și Sevilla în Cupa Regelui. Barca rămâne în 10 oameni  din prima repriză. Suarez iese accidentat în minutul 57. Iniesta e excelent, lucid și calm. Din păcate Messi și Neymar nu arată mare lucru…Min 92 se dă roșu împotriva Sevilla…Urmează prelungiri. Scor final 2-0 pentru Barcelona. Sevilla a termina în 9 oameni, dar a și faultat mult!
* Am văzut azi o discuție moderată de Dan Filoti la DigiSport 1. Mult spus moderată. Omul nu are absolut nimic din cele necesare pentru un om de televiziune. S-au desprins câteva teme corecte. O mare porcărie să schimbi staff-ul medical cu o lună înainte de turneul final, când medicul a anunțat că dorea să se retragă după C.E.  Și povestea lui Alibec e una bizară, generată tot de Iordănescu și medicul nou al echipei. Băiatul a făcut un campionat fără cusur cu mâna bandajată. Ce mai contează trei meciuri, dacă omul știe să dea goluri?
* Mircea Lucescu a luat Cupa Ucrainei. După 12 ani se desparte de Șahtior. Le-a mulțumit tuturor pentru cei 12 ani de vis. A luat 22 de trofee acolo.  Merită din plin titlul de cel mai valoros antrenor al României, all time!
* Nicio vorbă la teve despre locul doi ocupat de echipa de fete a României la spadă în Cupa Mondială!
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here