CUM A FOST LA PAUL ANKA? (31.01)

1
21

paul anka 2 aÎn ziarul Adevărul din 29 ianuarie 2016, la pagina 58 (Unde mergem?), s-au găsit o serie de oferte pentru un weekend muzical, printre ele și cea care ne trimitea sâmbătă (30.01) la Sala Palatului, la concertul lui Paul Anka, cu precizarea că un bilet costă între 245 și 475 de lei. De cel puțin două luni se știa că acest concert nu are loc, dar unii jurnaliști au perseverat în a induce în eroare publicul consumator. E drept că nu am citit niciun comunicat în care să se precizeze anularea sau amânarea acestui concert, dar nici acest aspect nu justifică inerția unor instituții media, cum ar fi Adevărul, Mediafax, B1TV și altele. Eventualii spectatori ar trebui oare să se adreseze Protecției Consumatorului pentru faptul că s-au deplasat inutil la Sala Palatului? Ar fi fost decent ca ziarul Adevărul să publice scuze către cititorii săi, sau o cronică a concertului… dacă a avut loc?
Pentru a ne arăta și mai exact mirarea și iritarea, vă oferim un scurt citat de pe pagina artistului american, Paul Anka, din data de 6 noiembrie 2015:
 
To all my wonderful fans in Europe – my full European schedule is posted here and on my website (www.paulanka.com). On January 30th I will be performing in Barcelona, Spain. There have been tickets on sale online for a show on January 30th in Bucharest, Romania. I will NOT be performing there, as I will be in Barcelona. If you have purchased tickets for that show, please reach out immediately for refund as the show does not exist. Thank you and I look forward to seeing all of you to bring in the New Year in Europe!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here