D-ale Eurovisionului….

0
25

Articol de Iulia Radu
Astăzi a fost agitație mare pe pagina de Facebook „Eurovision România”. Mai întâi, am aflat că Nicolle Stănese va fi , pe 1 martie, la Braşov, gazda spectacolului de lansare a grilelor de primăvară la TVR, care include finala naţională Eurovision România 2014. Mai multe detalii despre Nicolle puteți citi aici.
Apoi, am aflat care este ordinea intrării în concursPaula Seling & Ovi, Bere Gratis, The dAdA, The Zuralia Orchestra, Vizi Imre, Anca Florescu, Silvia Dumitrescu, Renee Santana feat. Mike Diamondz, Ştefan Stan feat. TeddyK, Naomy, Vaida, Şăl.
 
Dar, cel mai interesant a fost anunțul: Am inceput! Suntem la Baneasa Shopping City! Sunteti cu noi? În mod normal, am pus mâna pe telecomandă și am dat pe TVR 1 unde era transmis un frumos meci de rugby. Am mutat pe TVR 2… acolo se schia de zor… Așa că am dedus că este vorba, de fapt, despre o întâlnire între concurenți și fanii Eurovision care locuiesc în București (de preferat în Băneasa) și care au cont de Facebook (și stau non-stop acolo pentru că această întâlnire a fost anunțată ieri).
Și eu care credeam că selecția națională este un eveniment de interes… național… Nu știu ce o fi fost în capul meu atunci când m-am gândit că această întâlnire ar putea fi transmisă la TV… Gazda evenimentului a fost Liana Stanciu, iar astăzi s-au întâlnit cu fanii următorii artiști: Ştefan Stan şi TeddyK, Silvia Dumitrescu, Şăl, The Zuralia Orchestra şi Naomy.
Mâine, 23 februarie, în intervalul orar 15.00 – 17.00, vor veni la întâlnirea cu fanii Paula Seling, Bere Gratis, The dAdA, Vaida. Așa că, dacă aveți drum prin Mall Băneasa, să ne povestiți cum a fost!
Din cauza faptului ca nu se află în România zilele acestea, Vizi Imre şi Renee Santana si Ovi nu vor putea lua parte la acest eveniment.
 
Vrem să știm părerea voastră… CINE AI VREA SĂ NE REPREZINTE LA EUROVISION 2014? VOTEAZĂ 3!
http://www.andreipartos.ro/phpBB3/viewtopic.php?f=60&t=1442

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here