Daniela Nane la Psihologul muzical (ediția 736 – 5.11.2016) – Audio

0
128

Daniela Nane la Radio Romania 2016Am aniversat, cu o mică întârziere, cei 14 ani împliniți de emisiune. Mulțumesc ascultătorilor și conducerilor R.R.A .pentru această vârstă frumoasă, adolescentină!
 
Am avut parte de un debut bogat muzical, estetic și profesional. Daniela Nane este un Săgetător autentic (născută la Iași pe 29.11.), o actriță talentată, apreciată, o mamă atentă, o soție discretă. A povestit multe despre carieră, s-a referit și la concursul de Miss România câștigat în 1991 (avea 19 ani), participând și la Miss Univers din S.U.A. A dat admitere la teatru și nu s-a lăsat până n-a reușit. În 1995 a absolvit ATF din București. Nu vă spun tot pentru că veți auzi destule. A propus piese cu Ducu Bertzi, Adele, Alain Delon, Patrick Swayze, Joe Esposito, Paula Seling &Nicu Alifantis, Gabriel Cotabiță, Adrian Daminescu, Maria Răducanu, Alexandra Ușurelu ș.a. A recitat, a relatat despre întâlniri esențiale cu mari regizori, cu actori celebri ca Harvey Keitel, Anthony Delon, Gerard Depardieu, Ben Kingsley sau Jeremy Irons.
 
Daniela Nane a trecut cu grație peste momentele mele de dificultate generate de o tuse rebelă, motiv pentru care-i mulțumesc și aici. Sper să nu fi iritat prea mult urechile sensibile de acasă. Îmi doresc să nu se mai repete.
 
Top Sentimental a fost unul orientat spre folk-ul britanic. Donovan a avut multe piese care au prins topurile lumii în finalul anilor 60. La noi, pe primele locuri au ajuns piesele: 1.Donna, Donna, 2. Mellow Yellow, 3. Catch The Wind.
 
Veți mai auzi, în cadrul altor rubrici piese cu Guns N Roses, Bruce Springsteen, Glenn Hughes (de pe noul album), Zucchero (alături de Mark Knopfler), Van Der Graaf Generator, Avenged Sevenfold (apariție proaspătă), Bon Jovi, Jimmy Eat World, Nicola, Iris, Joe Dassin, Bryan Adams sau Art Garfunkel.
 
Audio:

Selecția mesajelor (au fost peste 400!)
Daniela Nane la Psihologul muzical 2016DarkAngel Prezentă ca în fiecare noapte de vineri!
Patricia, Sao Paolo Vă salut! Vă transmit toate gândurile mele bune! 🙂
Camelia Bună seara! 🙂 sunt cu voi!
Boogie Mulţumesc pentru GNR! 🙂 E mereu o bucurie! 🙂
Cristi, Olanda Bună seara! Este o mare bucurie să o ascult pe Daniela Nane! 🙂
Claudia Maria Tanasa · Bine ai venit, Daniela!
Gabriel, 34 de ani, Suedia Daniela are o voce frumoasă, îmi dă pace în suflet, mă linişteşte… Aş vrea să o întreb dacă şi cântă?
Loredana Mulţi actori străini, staruri internaţionale, au filmat la Bucureşti. A avut Daniela ocazia să întâlnească pe careva?
Paula Aş vrea să o întreb pe Daniela Nane dacă este mai uşor astăzi pentru un actor tănăr să răzbată în carieră?
Sorina Fiul lui Delon este la fel de fermecător ca tatăl? 🙂
Florina O corectură, dacă nu vă supăraţi. Depardieu e mai nou cetăţean rus, a preferat aşa ca să nu mai plătească taxe în Franţa. 🙂
Codrut Capsa Buna noapte! As vrea sa o intreb pe Daniela daca ar accepta sa faca parte din juriu intr-o emisiune-concurs! Multumesc! Ia sirop contra tusei, Andrei!
Giugiuc Iulian Felicitări pentru piesa cu Florian Pittis pe care ați difuzat-o.
Cristina, metalfan Oana Pellea şi Florin Piersic au reacţionat în timpul spectacolelor când au văzut că spectatorii stau pe Facebook. Daniela ce atitudine are faţă de astfel de spectatori?
Lavinia Ban Ce v-a determinat să alegeţi un master în cultură şi civilizaţie japoneză în teatru?
Veronica, Cluj Însănătoşire grabnică şi felicitări pentru că aţi invitat-o pe Daniela. A fost o reală plăcere!
KissArmy Din solidaritate cu dvs tuşesc şi eu. Aşa că… trecem împreună prin asta! 🙂 Rockerii nu se lasă la greu!
Teddi, Londra Frumoasă piesă! În noaptea asta sunt melancolic, aşa că a picat la fix! 🙂
Milena Am fost la concertul gratuit. FABULOS! Mulţumesc şi La Mulți Ani Bryan Adams!
Diana, FC Bon Jovi E o ediţie de colecţie! 🙂 Mulţumesc pentru toată muzica difuzată! Foarte tare!
Ionela, Călăraşi Depeche Mode este trupa care a redefinit rock-ul! Sunt nişte vizionari! Rockerii de pe recepţie ar trebui să se gândescă mai bine… Câte trupe de heavy-metal nu au făcut coveruri după piesele Depeche Mode?
Mariana Vă mulţumesc din suflet pentru Jimmy Eat World!! Nu mai ascultasem de mult trupa! Uite, acum îmi place şi Bon Jovi dacă ei v-au determinat să difuzaţi această trupă mai puţin cunoscută! 🙂
Maria, Spania Mulţumesc pentru Donovan!
Martha, Germania Vă mulţumesc pentru acest top! 🙂
Mirela, Milano Nu v-am mai scris de multişor, dar v-am ascultat mereu! Mi-a plăcut foarte mult această ediţie!
Ciprian O super ediţie! Nici nu ştiu când a trecut această noapte!
 
sursa (pentru audio): Radio România Actualități

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here