EDIŢIA 600 – 29.03.2014. Invitaţi: Prietenii emisiunii

0
82

Les Elephantes Bizzares

Încep prin a vă mulţumi tuturor celor care aţi scris, aţi sunat sau doar v-aţi gândit la mini-echipa emisiunii, care a ajuns la frumoasa cifră de 600 de nopţi de vineri fără pauză! Fireşte că mulţumirile se îndreaptă şi spre cei de la R.R.A. care mă găzduiesc, mă susţin de atâţia ani!
În deschiderea întâlnirii cu ascultătorii, am avut parte Les Elephants Bizarres grup tânăr (reprezentat de managerul Adrian Voinescu, Matei Ştefan – solist şi Claudiu Ştirbei – baterist). Au fost câteva informaţii legate de apropiata lansare de album, câteva piese şi repere bio-discografice.
 
Ana, Emilia, Bogdan, Liana şi Oana

Au fost mai multe debuturi. Ne-a vizitat Ana Maria Dumitru ( născută în 1990), câştigătoare de concursuri folk, dispusă la cântare (a interpretat, la cerere, piese din repertoriul lui Mircea Vintilă sau Vali Sterian) şi cu replicile la purtător. Statutul de ascultător l-a dobândit destul de recent. Liana Rucsanda (născută în 1987) care provine din Constanţa, dar s-a stabilit în Capitală, iubeşte internetul, face webdesign, ascultă muzică, a făcut mult sport. Prietena ei, Oana Monica Nae (n. 1987) este pasionată de fotografie, a absolvit facultatea de sociologie, promovează actori şi solişti folk, dar e mai apropiată de lumea teatrului. Emilia Nicolae (n. 1981) a fost pentru a 4-a oară în studio, dar de data asta a venit şi ca prietenă a celorlalte fete. Este o constantă spectatoare a concertelor de folk, pop-rock sau de teatru. A fost în Franţa pentru a le vedea pe Celine Dion şi Patricia Kaas. Un alt debutant a fost Bogdan Florin Tieru-Hatu (n. 1977) din Bucureşti, absolvent de filologie-istorie. A fost singurul dinamovist printre cei 5 stelişti din studio. A rezistat cu stoicism şi a propus argumentat câteva piese preferate, aşa cum au făcut şi fetele.
Veţi auzi piese cu Toto Cutugno, Alina Manole, Alphaville, Chris Norman, Leonard Cohen, Mădălina Manole şi alţii.
Top 5 Sentimental a aparţinut grupului suedez ABBA  spre bucurie tutor ascultătorilor, primele locuri fiind ocupate de 1. The Winner Takes It All, 2. I Have A  Dream, 3. Andante,Andante.
 
Audio:O selecţie a mesajelor puteţi citi mai jos:
Constantin Ionel LMA emisiunii dar şi celui care ne aduce momente frumoase în noaptea de vineri!
Simona, metalfan LMA şi la cât mai multe ediţii! Ne bucurăm că facem şi noi parte din această familie a iubitorilor de muzică! 🙂
Vicky LMA! Îmi pare rău că nu am putut să fiu şi eu acolo, dar dacă mă mai invitaţi la ediţia 700, atunci vin sigur! Din păcate… nu sunt în Bucureşti, dar tare mult îmi doresc să vă cunosc! Şi pe alţi ascultători! Şi să propun muzică punk şi să-mi turuie gura… Dar acum  îmi plătisem deja tabăra şi nu puteam să recuperez banii şi … Chiar îmi pare rău! Dar să ştiţi că eu sunt mereu lângă radio în noaptea de vineri! 🙂 Sper că nu v-aţi supărat pe mine… 🙁
Valeriu Goiciu Ce inseamna ca bioritmul sa fie „gestionat” de un „psiholog”…Aici, in Israel, am trecut la ora de vara ieri noapte si…Normal inca nu m-am obisnuit. Nu intelegeam de ce nu incepe emisiunea?? Unde e Andrei??..M-am linistit acum cand ascult „Imnul”…Multumim pt ce si mai ales CUM faceti!! Chiar daca creeaza „dependenta”…
Marius, metalfan LMA! În cinstea dvs aproape că am făcut un tort. Nu mi-a ieşit bun, nici frumos ornat, dar… eu m-am străduit! Data viitoare rămân la clătite!
Ionuţ Marinescu, 39 de ani, Bucureşti Bună seara! LMA! La cât mai multe emisiuni frumoase! Vă ascult de 9 ani şi vă iubesc pentru tot ce faceţi pentru noi!
Crina Întrebare pentru Ana: la Festivalul Om Bun ai fost?
Marius, metalfan Garantează cineva că Bogdan iese întreg din studio, fiind dinamovist? :)))))))))
Tedi, Londra Bogdan… sper că eşti bine echipat, ai cască, haine cu protecţie… eşti, într-un fel, într-un bazin cu „rechini”… :)) Baftă să ajungi la „mal”.
Dl Lache: Felicitări pentru emisiuni! LMA!
Ana: INTREBARE: Invitatele respectiv invitatul pe care-i aveti au rude la tara sau mai simplu  sunt oraseni 100% ca asa par? Fericiti sunt parintii cu asemenea copii!  PAZNIC DE NOAPTE la centura  capitalei !
Robby, Reşiţa Oana, ce fel de aparat foto ai? Investeşti mult în tehnică?
Lucreţia Emilia, ai fost şi la concerte în străinătate?
Corina Emilia, cum o priveşti astăzi pe Angela Similea? Ai mai mers la concertele ei?
Robby, Reşiţa Felicitări invitaţilor! Mi-au plăcut fetele, mi-a plăcut şi de Bogdan! E tare să poţi cunoaşte şi alţi ascultători! Chiar suntem o familie! 🙂
Cristi, OlandaVă ascult din 2008! LMA! şi vă mulţumesc pentru toate ediţiile, mă însoţiţi în multe călătorii cu tirul! Mulţumesc pt ABBA!
Cătălina Îmi retrăiesc adolescenţa cu aceste piese! Vă mulţumesc! LMA!
Sorin Sincere felicitări pentru tot ceea ce faceţi! Vă ascult din 2006! LMA!
Trupa Barock ureaza multi ani  emisiuni dv si la cat mai multe. Croco  ;Daniel; Dan ;Deny; Cristi ; Viorel
Marius(Bucovina) La multi ani inainte!!! V am descoperit acum 2 ani si de atunci nu ma despart de voi. Sunteti geniali. Nu am reusit sa va scriu niciodata din cauza diferitelor imprejurari in care ma aflam la serviciu insa v am ascultat cu placere. Cu oameni ca voi punem Romania pe roti. Felicitari!!!
Cristi Banu 600 DE NOPTI SI TOT ATITEA EDITII DE EMISIUNI MUZICALE DE VINERI NOAPTEA INDIFERENT DE TITLU ORI FRECVENTA, 600 DE STELE CE ALCATUIESC UN CER DE SENTIMENTE, MELODIE CU MELODIE, SECVENTA CU SECVENTA, 600 DE EMISIUNI CU INVITATI DE TOT FELUL, CU UN AMFITRION PSIHOLOG INSA MAI MULT MUZICAL, ANDREI PARTOS MISTER RADIO, DOMNUL DE VINERI, 600 DE TERAPII CU CINTECE SI INFUZII DE CINTECE, TRECURA ANII DAR IMPREUNA DE ATITIA ANI NOI NU AM IMBATRINIT, RAMINEM VESNIC TINERI!!!
Alina Manole Buna seara si La multi ani Psihologului Muzical! Sunt pe receptie La cat mai multe editii Andrei! Felicitari intregii echipe! Multumesc, Emilia, pentru alegerea piesei „Luna Patrata” mai ales datorita motivului acestei alegeri!
Irina Poloni Transmisiile radio de vineri noaptea, atât de diverse in invitați, generații, stări, dispoziții, tipuri de umor, gusturi, emoții. Admir la Andrei firescul pe care il crează la fiecare întâlnire, transmisie audio. In direct de fiecare data. Fără imagine care sa completeze pauzele nevorbite. A conduce câteva ore de dialog cere o anume prezență diferită de prezența TV. Admir ceea ce face. Felicitări Andrei Partos . Pentru o frumoasa continuare, așa cum îți doresti!
 
sursa: Radio România Actualităţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here