Dave Evans, primul solist AC/DC – Arenele Romane (31 mai 2014)

0
129

Sambata 31 mai de la ora 19:00, Dave Evans, primul solist al legendarei trupe AC/DC, va canta alaturi de The R.O.C.K, trupa tribut AC/DC a Romaniei intr-un spectacol exploziv de doua ore.
Arenele Romane din Bucuresti vor gazdui astfel un eveniment la care toti fanii muzicii rock sunt asteptati sa participe.
Din set list nu vor lipsi mega hituri ca Thunderstruck, TNT, Back in Black, Highway to Hell si multe altele. Totodata, se va auzi si primul hit inregistrat de AC/DC in 1973, „Can I sit next to you girl?
Dave Evans este unul dintre membrii fondatori ai AC/DC.
Povestea lui ca artist incepe la 17 ani, cand ajuta la formarea unei trupe cu Malcolm Young, Colin Burgess si Larry van Kriedt. O saptamana mai tarziu, fratele mai mic al lui Malcolm, Angus Young li se alatura. Cumnata lor, Sandra vine ulterior cu propunerea ca trupa sa se numeasca AC/DC. Astfel se naste una dintre cele mai mari trupe rock a tuturor timpurilor.
Proiectul The R.O.C.K. aduce in scena explozia si dinamismul concertelor AC/DC. Cu un spectacol unic, plin de entuziasm si energie, trupa aduce in fata fanilor cele mai cantate hituri rock’n roll ale celebrilor australieni. Piesele sunt reproduse live cu o foarte mare precizie, transmitand publicului vibratia unui show AC/DC autentic.
Din trupa fac parte:
Daniel Ignat – Lead Vocals
Nik Baydin – Lead Guitar
Adrian Popescu – Rhythm Guitar / Backing Vocals
Mircea Preda – Bass/Backing Vocals
Mirko Grusa – Drums
Pretul unui bilet este 20 lei in avans si 30 lei in ziua concertului, la intrare.
Biletele pot fi procurate online de pe iabilet.ro, metalhead.ro/bilete/  si din reteaua de magazine UMAN si Senia din toata tara.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here