DE CITIT ŞI DE MEMORAT 25.03.

0
24

25 martie 2015- sfidarea

dan sova uns cu mir
Ziua de 25 martie 2015 merită să fie reţinută. Pentru cei dintre noi care mai posedă un instinct civic al memoriei şi al lucidităţii, votul în cazul lui Dan Şova este clipa din care măştile ipocriziei onctuoase au căzut. Este vremea ca adevărul să fie rostit, până la capăt, este vremea să ne reamintim de sensul unei lupte pentru demnitate pe care am purtat-o, în anii din urmă,este vremea să evocăm semnificaţia votului pe care l-am dat, fără ezitare ,pe 16 noiembrie 2014, spre a înlătura un regim al privilegiilor şi incompetenţei, întruchipat de Victor Ponta.
Pe 25 martie 2015, inegalitatea şi privilegiile au invins, din nou. În pofida acelei stări de graţie a panicii generalizate resimţite imediat după alegerile prezidenţiale, reflexele de protecţie şi de solidaritate s-au reactivat. Victor Ponta este, astăzi, în continuare, premier. Memoria momentului în care românii au fost umiliţi în secţiile de votare pare să se fi şters. Majoritatea din Senat de acum este majoritatea căreia îi datorăm politica programatică de tăgăduire a unui drept constituţional nenegociabil.
Pe 25 martie 2015 înţelegem că 16 noiembrie 2014 este un doar o etapă o dintr-o confruntare pe care suntem obligaţi să o ducem mai departe. Este confruntarea cu o elită ce refuză să ne accepte statutul de cetăţeni, este confruntarea cu un PSD care se obstinează să ne trateze ca pe o masă de şerbi inerţi , este confruntarea cu un regim economic şi social care se fondează pe spoliere, corupţie şi complicitate.
 
http://www.contributors.ro/politica-doctrine/25-martie-2015-sfidarea/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here