REZIDENT EX A RENĂSCUT (25.03.2015)

0
65

Nimic Intamplator Silver Church (25.03.2015)
Nimic Intamplator Silver Church (25.03.2015) Galerie foto de Luciana Gingăraşu (click aici)

Două nume relativ noi, cu profesionişti consacraţi în componenţă, au susţinut recitaluri aseară la Silver Church.
Nimic Întâmplător îl include la voce pe Costi Sandu, aducând cu sine latura hard & heavy a chitaristului şi compozitorului Eugen Mihăescu.
Componenţă Nimic Întâmplător: Eugen Mihaescu – guitar, keyboards, vocal Costi Sandu – vocal, guitar; George Costinescu – bas; Alex Neagu – baterie.
 
Mark Cross (Rezident Ex) la Silver Church 25.03.2015
Mark Cross (Rezident Ex) la Silver Church 25.03.2015

Recitalul principal le-a revenit domnilor conduşi de Tavi Iepan (domiciliat în Germania) care a refăcut Rezident Ex într-o formulă comercial validă, într-un timp foarte scurt. I-a cooptat pe bateristul Mark Cross, şi vocalistul Sebastian Simonis care au cântat alături de basistul Christian Podratzky, chitaristul Matthias Lange.
 
Cu mici excepţii sunetul a fost mediu spre bun, iar în sală am văzut mulţi jurnalişti, câţiva spectatori avizaţi şi prea puţini fani de rock în general.
Pot spune că s-au făcut mai multe selfiuri şi poze decât la un concert la Sala Palatului. Acesta-i avantajul cântărilor în cluburi: nu te opreşte nimeni din fotografiat după 3 piese. E păcat pentru bucureşteni că nu au profitat de prezenţa la Silver Church a trupei româno-germane. Păstrez mai uşor în memorie un eveniment trăit decât unul povestit.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here