DE MARŢI SEARA

0
7

Alexandra Dulgheru sursa foto: Mediafax / AFP
Alexandra Dulgheru
sursa foto: Mediafax / AFP

* Veştile din tabăra Stelei sunt sumbre. Se vorbeşte despre o bătaie dintre Tamaş şi fratele lui Bourceanu. Tamaş e o altă achiziţie stupidă şi periculoasă din iarna asta. Omul nu joacă, fiind accidentat, dar bate. Se vorbeşte intens despre o posibilă debarcare a lui Gâlcă, dar şi despre o posibilă lucrătură din interiorul echipei. Ana-Maria Prodan afirma la Sport.ro că Reghe e prieten cu Gâlcă. Că Laur nu vrea să-i ia locul, dar dacă la vară nu va avea echipă ar veni la Steaua cu plăcere.
 
* M-a bucurat s-o văd pe Alexandra Dulgheru câştigând la Doha după un joc lung şi bun. A trecut de Alize Cornet, dar de menţionat că a mai bătut trei adversare în calificări. Jos pălăria!
 
* Eliza Samara a câştigat Openul Qatar-ului la tenis de masă!
 
* T. Băsescu a mers la Striblea, unde a fost chestionat şi de Ion Cristoiu. N-a semnat decretul de demitere a lui Coldea, pentru că a primit un raport care nu-i permitea. Strict secret. Despre povestea de la Paris n-a spus nimic. Deşi gazdele au insistat. Nu-l cunoaşte pe Hellvig, dar e surprins de numirea lui. N-are încredere în el pentru că a început în politică lângă Voiculescu, a continuat cu Antonescu, pe care l-a trădat şi a rămas cu Johannis…Au vorbit şi despre Legile Big Bother…Instituţiile n-au fost prea corecte în ultimele 6 luni de mandat…A subliniat că e o părere…Dacă ai putea să nu ai cele ultime 6 luni, ar fi perfect. Serviciile nu s-au implicat în alegeri, afirmă ferm. A vorbit foarte frumos despre Udrea. Cei doi sunt şocaţi că presa n-a ştiut că TB a fost în vizită la Udrea în arestul la domiciliu.  Refuză ferm să comenteze dosarele ei şi e normal aşa…De ce a stat dosarul Udrea în loc 4 ani ? Numărul mare de cereri de arestare pt Udrea i se pare nefiresc. Denunţuri fără probe, la ce bun? Cei care au luat banii scapă? Securitatea demnitarilor nerezolvată corect…S-a ajuns şi la declaraţiile lui Cocoş, la campania din 2009…Striblea îl împinge spre dosare, TB îl roagă să n-o facă…Mult mai circumspect TB decât pe vremea când avea funcţie. Presimte că Ponta nu va prinde oulă roşii la Victoria. A spus dezarmant că dacă pe Udrea o condamnă Justiţia, atunci îşi asumă eşecul  politic. E singura lui grijă în acest moment. Ea loială, el loial!  Sigur că va fi atacat triplu pe toate posturile, inclusiv pe B1!
 
*Realitatea TV a făcut o parodie sau şi-a dorit aşa ceva, Nişte Premii „Awards” care se doreau o trimitere la Oscar. Zeicescu şi colegul ei au citit cu maximă veselie diplomele care mergeau către oameni din PDL, către Băsescu, poate a scăpat şi un Iliescu pe acolo,dar pentru fapte de 10 ani , 5 ani, 3 ani…nu conta. Până şi parodia are nevoie de logică, de coerenţă…Mi-a fost greu să mă distrez, dar am avut sentimentul că a revenit S.O.Vântu la cârma postului.
 
Jose Feliciano 16 martie nou* Am văzut şi fotbal. Juventus conduce cu 2-1 la pauză cu Dortmund, iar Barcelona cu 2-0 la Manchester City. La 2-1 Messi a ratat 11 metri…
 
* Să consemnez o decizie înţeleaptă a unui organizator. O fac pentru că se întâmplă foarte rar. Îl aduci pe Jose Feliciano. E un eveniment unic, dar n-ai sprijinul media. Unii consideră că e prea în vârstă, alţii că-i neinteresant, semn de crasă incultură şi lipsă de respect pentru valorile universale. Decizia poate salva acest concert. O reducere de 50% este mare, importantă pentru oricare buzunar din ţară. Aplaud decizia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here