DE MARŢI SEARA

0
16

Alexandra Dulgheru sursa foto: Mediafax / AFP
Alexandra Dulgheru
sursa foto: Mediafax / AFP

* Veştile din tabăra Stelei sunt sumbre. Se vorbeşte despre o bătaie dintre Tamaş şi fratele lui Bourceanu. Tamaş e o altă achiziţie stupidă şi periculoasă din iarna asta. Omul nu joacă, fiind accidentat, dar bate. Se vorbeşte intens despre o posibilă debarcare a lui Gâlcă, dar şi despre o posibilă lucrătură din interiorul echipei. Ana-Maria Prodan afirma la Sport.ro că Reghe e prieten cu Gâlcă. Că Laur nu vrea să-i ia locul, dar dacă la vară nu va avea echipă ar veni la Steaua cu plăcere.
 
* M-a bucurat s-o văd pe Alexandra Dulgheru câştigând la Doha după un joc lung şi bun. A trecut de Alize Cornet, dar de menţionat că a mai bătut trei adversare în calificări. Jos pălăria!
 
* Eliza Samara a câştigat Openul Qatar-ului la tenis de masă!
 
* T. Băsescu a mers la Striblea, unde a fost chestionat şi de Ion Cristoiu. N-a semnat decretul de demitere a lui Coldea, pentru că a primit un raport care nu-i permitea. Strict secret. Despre povestea de la Paris n-a spus nimic. Deşi gazdele au insistat. Nu-l cunoaşte pe Hellvig, dar e surprins de numirea lui. N-are încredere în el pentru că a început în politică lângă Voiculescu, a continuat cu Antonescu, pe care l-a trădat şi a rămas cu Johannis…Au vorbit şi despre Legile Big Bother…Instituţiile n-au fost prea corecte în ultimele 6 luni de mandat…A subliniat că e o părere…Dacă ai putea să nu ai cele ultime 6 luni, ar fi perfect. Serviciile nu s-au implicat în alegeri, afirmă ferm. A vorbit foarte frumos despre Udrea. Cei doi sunt şocaţi că presa n-a ştiut că TB a fost în vizită la Udrea în arestul la domiciliu.  Refuză ferm să comenteze dosarele ei şi e normal aşa…De ce a stat dosarul Udrea în loc 4 ani ? Numărul mare de cereri de arestare pt Udrea i se pare nefiresc. Denunţuri fără probe, la ce bun? Cei care au luat banii scapă? Securitatea demnitarilor nerezolvată corect…S-a ajuns şi la declaraţiile lui Cocoş, la campania din 2009…Striblea îl împinge spre dosare, TB îl roagă să n-o facă…Mult mai circumspect TB decât pe vremea când avea funcţie. Presimte că Ponta nu va prinde oulă roşii la Victoria. A spus dezarmant că dacă pe Udrea o condamnă Justiţia, atunci îşi asumă eşecul  politic. E singura lui grijă în acest moment. Ea loială, el loial!  Sigur că va fi atacat triplu pe toate posturile, inclusiv pe B1!
 
*Realitatea TV a făcut o parodie sau şi-a dorit aşa ceva, Nişte Premii „Awards” care se doreau o trimitere la Oscar. Zeicescu şi colegul ei au citit cu maximă veselie diplomele care mergeau către oameni din PDL, către Băsescu, poate a scăpat şi un Iliescu pe acolo,dar pentru fapte de 10 ani , 5 ani, 3 ani…nu conta. Până şi parodia are nevoie de logică, de coerenţă…Mi-a fost greu să mă distrez, dar am avut sentimentul că a revenit S.O.Vântu la cârma postului.
 
Jose Feliciano 16 martie nou* Am văzut şi fotbal. Juventus conduce cu 2-1 la pauză cu Dortmund, iar Barcelona cu 2-0 la Manchester City. La 2-1 Messi a ratat 11 metri…
 
* Să consemnez o decizie înţeleaptă a unui organizator. O fac pentru că se întâmplă foarte rar. Îl aduci pe Jose Feliciano. E un eveniment unic, dar n-ai sprijinul media. Unii consideră că e prea în vârstă, alţii că-i neinteresant, semn de crasă incultură şi lipsă de respect pentru valorile universale. Decizia poate salva acest concert. O reducere de 50% este mare, importantă pentru oricare buzunar din ţară. Aplaud decizia!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here