De sarbatori, pe 22 decembrie un “CRACIUN VIENEZ” va asteapta la Sala Palatului

0
69

Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna 22 decembrieIn ajun de Craciun, cei ce îl îndrăgesc pe compozitorul Johann Strauss, vor avea ocazia sa se reantalneasca cu incântătoarea orchestră vieneză Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna va străluci din nou pe scena Sălii Palatului in data de 22 decembrie, sub egida “CRACIUN VIENEZ” , cu începere de la ora 19:00. Concertul se anunţă a fi o întâmpinare imperială şi luminoasă a  sărbătorilor de iarnă şi, totodată, o incantare pentru melomani.

“CRACIUN VIENEZ” cuprinde opere ale dinastiei Strauss, Franz Lehar, Emmerich Kalman, Joseph Lanner si ale altor compozitori celebri ai muzicii vieneze din secolele 18 si 19 si este o întâmpinare imperială şi luminoasă a  sărbătorilor de iarnă fiind totodată, o incantare pentru melomani transpunand muzical era plina de farmec a Vienei.

Devenit imnul neoficial al Vienei, celebrul vals vienez ”Dunărea Albastră”, cea mai cunoscută lucrare a lui Johann Strauss a fost compusa acum mai bine de 150 de ani.

Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna, orchestra de renume si la nivel international, transpune muzical era imperiala plina de farmec a Vienei, avand totodata o traditie indelungata de lucru alaturi de cantareti de opereta si dansatori de balet.

Fondata in 1997, efectivul instrumental asigura reprezenatiile la Opera din Viena si la festivalurile din Salzburg. In plus, orchestra se distinge prin unicitatea sunetului, prezenta scenica si aspect vestimentar impecabile.

Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna este devotata muzicii de curte vieneze, mai ales valsurilor lui Johann Strauss, dar si lucrarilor muzicale ale geniului Wolfgang Amadeus Mozart., Joseph Haydn sau Franz Schubert . Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna realizeaza turnee si la nivel international, atat in Europa, cat si peste ocean, fiind primita cu entuziasm în Suedia, Finlanda, Danemarca, Germania,  Elvetia, Italia, România, Olanda, Spania, Japonia, China, Croatia si Rusia.

Site-urile  autorizate sa vanda bilete pentru “CRACIUN VIENEZ”  din 22 DECEMBRIE de la Sala Palatului sunt :

WWW.CRACIUN-VIENEZ.RO ( site-ul official de bilete )

BILETE.RO

BLT.RO

IABILET.RO

ENTERIX.RO

SALAPALATULUI.RO si casa de bilete a Salii Palatului

Accesul in spatiul de spectacole se face pana la ora inceperii concertului si pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printati biletul, nu veti putea avea acces in sala de spectacol. Contravaloarea biletelor se returneza EXCLUSIV, numai in cazul amanarii sau anularii spectacolului. NU SE FAC EXCEPTII. Accesul nu este permis copiilor sub 7 ani. Copiii peste 7 ani platesc bilet intreg.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here