DECCA RECORDS A LANSAT COLOANA SONORĂ A NOULUI JAMES BOND: SPECTRE

0
26

james bond spectre soundtrack (599 x 600)Decca Records a lansat, vineri, 23 octombrie, una dintre cele mai aşteptate coloane sonore ale anului, SPECTRE, a 24-a aventură a lui James Bond.
 
După succesul piesei „Skyfall” şi premiului BAFTA pentru cea mai bună coloană sonoră, Thomas Newman (“American Beauty” şi “The Shawshank Redemption”) revine cu piese originale care sa acompanieze acţiunea noului film SPECTRE. Albumul include şi o nouă versiune instrumentală a piesei lui Sam SmithWriting’s On The Wall”.
 
“A fost o onoare să compun coloana sonoră pentru SPECTRE. Filmele Bond sunt recunoscute pentru coloanele sonore memorabile, aşa că a fost un privilegiu să revin la franciză, după Skyfall, pentru a compune muzica noului film” afirmăThomas Newman.
 
Piesele senzaţionale ale lui Newmansporesc acţiunea filmului, care îl are în prim plan pe Daniel Craig ce are rolul agentului 007 pentru a patra oară. Actorul este parte din distribuţia care îi include pe Christoph Waltz, în rolul lui Oberhauser, Léa Seydoux, în rolul Madeleine Swann si Monica Bellucci, jucând-o pe Lucia, dar şi peRalph Fiennes care se întoarce ca M, Ben Whishaw în rolul lui Q şiNaomie Harris în rolul Moneypenny.
 
În cea mai nouă producţie, James Bond porneşte într-o misiune în Mexic şi în Roma, unde o întâlneşte pe Lucia Sciarra, frumoasa văduvă a unui criminal. Bond se infiltrează într-o întâlnire secretă şi descoperă existenţa unei oribile organizaţii, SPECTRE. În timp ce încearcă să pătrundă în SPECTRE, Bond află despre o legătură înspăimântătoare între el şi inamicul său.
 
SPECTRE este produs de Michael G. Wilson şi Barbara Broccoli, scenariul este scris de John Logan şi Neal Purvis & Robert Wade şi Jez Butterworth, cu o poveste scrisă de John Logan şi Neal Purvis & Robert Wade.
 
În România, filmul „James Bond: SPECTRE” este distribuit de Forum Film şi va avea premiera pe 6 noiembrie 2015, fiind proiectat în format 2D şi IMAX 2D. Filmul este disponibil, în avanpremieră, din 5 noiembrie.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here