Delia deschide concertul lui Robbie Williams

0
21

DeliaArticol preluat din Gândul
Cântăreaţa Delia va cânta în deschiderea concertului pe care Robbie Williams îl va susţine la Bucureşti pe 17 iulie. Artista a mărturisit că a fost foarte surprinsă când a primit propunerea de a urca pe scenă înaintea show-ului artistului britanic.
 
„Pentru mine, Robbie Williams este un reper”, a spus Delia. „Cine nu a suferit pe Come Undone, cine nu ştie toate cuvintele din Angels, cine nu a dansat până în zori pe Feel? Pot spune că sunt fana lui, este o persoană creativă şi versatilă. Îmi place până şi conceptul lui de swing, am văzut de multe ori show-ul din Albert Hall”, a adăugat solista în vârstă de 33 de ani.
Delia a mărturisit că era nerăbdătoare să vadă spectacolul pe care Robbie Williams îl va prezenta fanilor din România, dar că nu a crezut niciodată că i se va oferi şansa de a concerta pe aceeaşi scenă.
„Mi se pare ceva astronomic, dacă pot să exprim aşa. E ca un vis intim împlinit. Culmea, am apucat să îmi cumpăr bilete la concert înainte să vină propunerea de a-l deschide”, a spus ea.
 
Robbie Williams va concerta în premieră în România, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 17 iulie. Spectacolul  face parte din cel de-al 11-lea turneu al artistului, „Let Me Entertain You„, pe care Robbie Williams îl susţine în 2015.
Turneul „Let Me Entertain You” a debutat pe 25 martie, la Madrid, şi a mai inclus show-uri în oraşe precum Barcelona (26 martie), Paris (30 martie), Moscova (12 aprilie), Bratislava (18 aprilie) şi Tel Aviv (2 mai). Seria de concerte va include cele mai cunoscute şi de succes cântece ale lui Robbie Williams.
Robbie Williams, în vârstă de 41 de ani, s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi de single-uri precum „Angels” şi „Millennium” şi semnând un contract cu casa EMI în 2002, în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Însă, în momentul în care albumul său „Rudebox” a fost lansat în 2006 – urmat de „Reality Killed the Video Star” în 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenţă tot mai ştearsă în peisajul muzicii pop britanice şi eşuase în încercarea sa de a se impune pe piaţa muzicală americană.
 
În 2010, Robbie Williams s-a reunit cu foştii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes „Progress”, promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. Cântăreţul spune că această experienţă l-a ajutat să îşi recapete încrederea în propriile forţe, convingându-l de faptul că încă mai poate să aibă succes susţinând concerte pe stadioane mari, în calitate de artist solo.
 
Artistul britanic şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, „Under the Radar Volume 1„, la începutul lunii decembrie 2014.
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here