Cele mai bune staţiuni de pe litoralul românesc pentru vacanţa ta

0
43

Articol preluat din Adevărul.ro
Poate cea mai uşoară cale să relaţionezi cu oamenii este să te duci la Vama Veche. Aici nimeni nu-ţi va spune ce să faci şi ce să nu faci, nu va conta cine eşti şi ce faci în restul timpului. „Starea de Vamă“ se traduce prin lejeritate, lipsă de griji, libertate – cam ca în copilărie, când toate responsabilităţile erau aşa departe, iar principala ta preocupare era să te joci cât mai mult. Aceeaşi atmosferă o întâlneşti la 2 Mai.
Lumea se relaxează făcând ce-i place, fără să deranjeze pe celălalt. Costineştiul este foarte aglomerat vara, iar manelele au ocupat centrul Staţiunii Tineretului, acolo unde altădată răsuna muzica bună de la Radio Vacanţa lui Andrei Partoş & comp. Îndepărtându-te de mulţime, plaja oferă destule locuri sălbatice de relaxare – ţineţi cont că yoghinii o consideră cel mai bun loc pentru meditaţie. Preţurile la cazare în aceste sate-staţiuni pornesc de la 50 lei camera pentru o noapte. La banii aceştia îţi asiguri dormitul, tariful urcând în funcţie de utilităţile pe care ţi le doreşti.

Articolul în întregime aici:
http://adevarul.ro/locale/constanta/cele-mai-bune-statiuni-litoralul-romanesc-vacanta-ta-1_5583dbbbcfbe376e35714fba/index.html?utm_source=facebook&utm_medium=postare&utm_campaign=prima

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here