FĂRĂ POLITICĂ DAR CU MULTE FRUMUSEȚI 29.01.

0
359

ANDREA MARIN DĂ SFATURI (28.01)

La Vorbește lumea (ProTV), pe la prânz am urmărit sfaturile date de Andrea Marin pentru a-și menține oamenii frumusețea. Cum e cu greutatea, cu eliminarea toxinelor cu nemâncatul după ora 19,00…din astea. * A venit apoi Dana „mișto” Budeanu care s-a ocupat , în stilul ei, de pulovere. Zic stilul ei, pentru că m-am mai referit la limbajul „complex” al celei care dă lecții de design vestimentar, care nu iartă pe nimeni (vorba vine) cu tonul ei lipsit de nuanțe și cu aerul de superioritate. Apropo, din câte știu helanca nu-i pulover. Sau nu-i așa? Eterna adolescentă e profi! Așa reiese, nu? Nimeni nu-i exemplu pentru nimeni? Păi atunci ce sens are să le bumbăcești pe fetele alea cu comentarii acide?

STAREA NAȚIEI NE MAI RĂCOREȘTE

Prima Tv nu are multe repere în grilă, dar aceasta e una cu siguranță. Dragoș Pătraru nu iartă pe nimeni (putere, opoziție), ilustrează monologul cu secvențe de arhivă relativ recente. Nici pe Klaus nu-l iartă. „Gafele” președintelui sunt numărate, expuse…Engleza ministrului culturii e Brează de tot!

RADU NAUM DUȘMANUL BUNULUI SIMȚ

Radu Naum

L-a invitat pe Mihai Teja și a făcut orice pentru a-l pune în încurcătură.Teja mi s-a părut o.k., nu un vorbitor rafinat dar de mare bun simț. Un motiv serios să nu reziste prea mult la Becali. Naum vrea să-și justifice salariul, dar nu e o.k. s-o facă astfel. Nicio întrebare firească, numai strâmbe, numai cu dacă, numai provocări și insinuări.Sigur că sunt necesare întrebările iscoditoare, dar numai asta, arată un caracter murdar. Astfel de jurnaliști fac rău sportului! Ia zi Radu „interesant” Naum dacă ai avea bani și ți-ai pune dinții, ai învăța să pronunți corect cuvintele în limba română? Chestionarul făcut pentru un antrenor (nevinovat) de fotbal încearcă-l cu un intelectual de nivelul tău și vezi ce iese!!!

HĂHĂIALA ISTERICĂ, SOLUȚIA A1 (25.01)

Nu-mi vine să cred în ce hal s-a ajuns cu divertismentul matinal. A vorbit Dani Oțil minute întregi despre apă, despre amintirile lui, despre cum nu te lasă în aeroport cu sticla ta, ca apoi să cumperi de la ei alta la suprapreț, ș.a.m.d. Păreri nutriționiste de la Flavia, care zice că nu se bea apă în timpul mesei. Nu-i grav că se spun atâtea, dar de ce să se audă  râsetele alea isteroide la fiecare cuvânt? * A venit Kalon” my darling” Rae, un artist-artistă din U.K. cu care Dani a avut un non-dialog perfect. Dacă vrei să faci mișto de un artist gay, nu-l inviți. E mai simplu. * BTW, cei doi moderatori dialoghează enorm, fără subiect.Pentru minutele de emisie. Uneori mai vedem câte un reportaj cu te miri ce. Antrenamentul naționalei de rugby. România nu participă la Cupa Mondială, din motive mult dezbătute la vremea respectivă. Oricum, a fost vina decidenților noștri, nu a altora. Rugbiștii sunt băieți inteligenți, ai ce vorbi cu ei. * S-a trecut la ”engleji, olandeji” de la darts! De ăștia nu facem mișto? Răzvan a fost mai delicat, s-a făcut că nu aude.Domnii de la darts pot vorbi oricum, nu-i așa? Aruncă vicecampionul săgetuțele, aplauze frenetice…E un sport simpatic, recunosc!

MEDEEA MARINESCU, O PLĂCERE!

La Digi24, în emisiunea duminicală, În fața ta, Medeea a arătat ce gândire articulată are, cât de frumos vede lumea, frumos și lucid, cum își crește copiii, cum speră să apară un politician cu viziune la noi. Și ce față luminoasă are!

CSM BUCUREȘTI PE TOBOGAN

Nu mai am îndoieli. Această echipă nu e condusă corect, normal. Jucătoarele au schimbat antrenori, apoi s-au recomandat unele pe altele, apoi au zis că le ajunge și se pregătesc să plece la alte echipe. Jocul fetelor a suferit și cu Neagu pe teren. Lotul nu e făcut de antrenor, antrenorul de acum nu arată că știe cum să motiveze acest lot balcanic dominant balcanic,  folosește sportivele din România numai când adversarele conduc cu 10-12 goluri. Cu Gyor s-a văzut cât de slabă e echipa, ce lipsă de omogenitate, deși multe vin din fosta Iugoslavie, ca și antrenorul. Diferența de scor putea fi mai mare dacă Grubisici nu era în zi bună. 37 de goluri au încasat duduile, care refuză să se apere, care n-au chef de joc. Poate doar Andreea Lekic, dar nici ea n-a rezistat tot jocul, a arătat clasă.

DE CE NU ȘI PINTEA?

CSM n-a putut s-o aducă pe Crina Pintea (pivot de top mondial), așa că ea a jucat la Gyor (50.000 de euro) și ne-a înscris 9 goluri! Un management jalnic și cred că e normal să pretindem explicații, odată ce acest club a fost creat de Primăria Generală, pentru a face performanță în câteva discipline sportive. Nu se prea vede. În 2016 handbalistele cucereau Trofeul European, dar din lotul de atunci n-a mai rămas mare lucru. Nici atunci nu juca Neagu la București dar era suedeza Gullden. * Nu mai e sigură nici prezența în sferturi, ca să nu zic de Final Four. CSM are golaveraj negativ, e pe locul 3 în grupă, după Gyor și Kristiansand. *Nici unguroaicele n-au folosit prea multe autohtone, dar au cumpărat pe cine trebuia, astfel ca absențele vedetelor lor să nu se simtă. Naționala lor e mai slabă ca a noastră, care a ocupat locul 4 în Europa. Și acolo, un antrenor român putea face mai mult, dar marele Dedu (șeful F.R.H.) vrea străini peste tot. Bănuți de dat și de…luat.* Echipele de club se fac de râs în competițiile externe, cu foarte mici excepții. Steaua arată ce o echipă de liga a doua deși tot cu bani publici se hrănește.

DANEMARCA E CAMPIOANA!

Fără dubii, cea mai bună echipă din lume a câștigat Campionatul Mondial. Chiar dacă am semnalat unele ciudățenii la arbitraj, danezii au fost clar cei mai tari, având și un public senzațional. Cât contează să joci acasă! Germania, a doua gazdă a ocupat locul patru, pierzând finala mică în fața Franțai. Culmea, cred că ultima fază a fost judecată în defavoarea Germaniei! Victorie la un gol și Franța ia bronz după atâta aur în toate competițiile.

DESTINATION EUROVISION (TV5-France 2)

Am reținut multe aspecte plăcute, minus creația. Dar asta ține de gusturi. Garou a fost un prezentator ideal. Formatul mi s-a părut eficient și atractiv. Imaginea modernă și colorată. Televotul a contat 50%. A existat și juriu internațional, exact ca la Eurovision-ul mare, cu mai puține țări, dar cu legături directe, cu votul la distanță, dar la vedere.Câștigătorul, deși a fost ales de public, a fost intens contestat de…public pe rețelele de socializare. Homofobia se acutizează tocmai în Franța. Bilal Hassani nu se aștepta la peste 1500 de atacuri, de revărsări de ură, intoleranță.

MONICA TATOIU ÎȘI CARĂ REVOLTELE ȘI POLIVALENȚA PESTE TOT(29.01)

La Vorbește lumea nu mă așteptam s-o văd. A pornit cu Maldive, Caraibe, Curacao, prețul biletelor, guvernanți, mănuși de câine, scufundări, dar așteaptă o emisiune despre armament. Are trei emisiuni pe zi, are trei editoriale pe săptămână. Ea zice și ceva despre Woodstock, dar și despre criza economică. În 1969 s-au despărțit Beatleșii, zice doamna, vin la București curând.( Despărțirea a fost în 1970, dar Tatoiu preferă 69). Vin sosiile, de fapt. Wow câtă informație!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here