DESPRE REGULI ŞI ALTELE

0
16

Angry Words* Fără voia mea am urmărit o discuţie despre „cazul Toni Greblă„. A reieşit că judecătorii l-au trimis acasă pentru că procurorii n-aveau probe concludente! Nu mai spuneţi? La alţii aveau? Atunci de ce nu-s trimişi în judecată? Este uluitor cât de flexibili suntem. Povestea cu Şova a enervat o mică parte a societăţii civile care a reacţionat şi bine a făcut. Ce se înţelege e că n-avem reguli!*
*Mi-a dat o mare satisfacţie reacţia ascultătorilor la interviul cu Garou difuzat după ora 3,30! Înseamnă că merită să te agiţi, să alergi după astfel de materiale cu mari vedete care vin, sau nu, în România. Faptul că vorbele lor ajung în mii sau milioane de case este extrem de important. Chiar dacă voi părea lipsit de modestie (în acest caz chiar sunt!) mă întreb şi vă întreb care post din ţara asta îşi permite (deşi e partener media) să difuzeze un interviul de 17 minute cu o vedetă mondială?
* Am primit o scrisoare-fiţuică supărătoare. Un cineva care nu semna mă ameninţa pe mine, dar şi pe familia mea, pentru că nu -i place cum decurge emisiunea, l-a supărat o ediţie din februarie. Voi comenta mai pe larg acest straniu mesaj, care nu pare să vină de departe. Vă dau doar un reper. Individul susţinea că ediţia n-a avut muzică românească. Am verificat şi a fost peste 55% muzica noastră. Am avut invitat care a cântat în direct, dar a propus şi piese de pe albumul său. Era Jul Baldovin. Cum acuzele nu se susţin, mă întreb de ce, de unde şi cu ce scop acest limbaj violent? Icsulescu n-a scris pe net, n-a trimis SMS, a dat 1 leu pentru un timbru şi se exprima în numele tiriştilor într-un limbaj jegos. Tiriştii au fost în aceşti 12 ani prietenii RRA constanţi.  Implicit şi ai mei. Şi atunci ce s-o fi întâmplat? Revin la acest subiect pentru că i se poate întâmpla oricui, care se bucură de o notorietate relativă şi de un mic respect! Plicul e datat 27.02, dar a ajuns la mine pe 28 martie! Şi nu a ajuns unde mergeau scrisorile de regulă ci direct în cabina de emisie. Bizar, nu?
* M-au întrebat câţiva amici de ce e liber Dinu Pescariu şi n-am găsit niciun răspuns logic deşi am căutat în presă. Prietenii nu trăiesc în România. Ştiu de la televizor că el şi Claudiu Florică au fost disculpaţi de către DNA. Dacă n-ar grav, ar fi hilar! „Ţara misterelor” a spus R. Turcescu invitat la B1Tv de către Sabin Orcan. A fost o discuţie plină de semne de întrebare….

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here