Chris Adler (Lamb Of God) participă la înregistrarea celui de-al 15-lea album Megadeth

0
10

Lamb Of God Perform At Brixton Academy In LondonMegadeth a confirmat faptul că bateristul formației Lamb Of God, Chris Adler, va participa la înregistrarea celui de-al 15-lea album al trupei. Dave Mustaine a declarat că acesta va fi unul dintre cele mai heavy albume din istoria Megadeth. „Chris este un muzician talentat și un om excepțional. Aduce o doză mare de energie în Megadeth, care sunt sigur că va fi pe placul faanilor. Îi respect pe toți bateriștii cu care am lucrat până acum, dar ceea ce face Chris Adler e cu o clasă peste. Chris va fi invitat pe acest album și le mulțumesc colegilor de la Lamb Of God că i-au dat voie să înregistreze alături de mine și David Ellefson”, a spus Mustaine.
 
Încă nu se știe cine îl va înlocui pe chitaristul Chris Broderick, care s-a retras din trupă la doar câteva pre după ce și-a anunțat plecarea bateristul Shawn Drover.
Noul album va fi lansat spre finalul anului, trupa Megadeth și-a anulat turneul din vară pentru a putea avea mai mult timp în studio.
 
sursa: Classic Rock Magazine

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here