DEZAMĂGIRI ÎN LANȚ 6.06.

0
224
sursă: sport.ro

Președintele ne spune că vrea un pact cu partidele parlamentare. Parcă zicea altceva în campanie. Apoi schimbăm Constituția. De parcă asta ar depinde de el, nu de Parlament. Parcă au mai fost comisii de revizuire a Constituției. Și ?

Ludovic Orban apare pe B1TV și vorbește non-stop, fără pic de convingere, ca un roboțel arogant, inapt pentru dialog cu gazda Mușat. A uitat că alegerile au fost pentru Parlamentul European. Că opoziția nu are mijloace, că nu poate trece nicio moțiune prin Parlament!

D. Rifai speră să avem vot electronic sau prin corespondență la prezidențiale. Diplomatul  Adrian Cioroianu îi spune că nu-s șanse. Aașadar se va vota tot cu stat la coadă, tot umilind cetățenii?

Simona Halep a ieșit din turneul de la Paris. A pierdut la o fetiță de 17 ani, Amanda Anisimova. În setul doi a revenit de la 0-3, a ajuns la 4-4 și apoi a cedat tot. Tehnic a fost depășită clar, a afirmat și C.T.Popescu. Din păcate a ajuns pe locul 8, iar limbajul de lemn din interviuri devine repetitiv, apăsător. A stat în Top 10 mulți ani așa că nu e nimic de reproșat. Dar pot regreta panta descendentă pe care a pornit!

O emisiune de neurmărit, deși are o structură de vlog, este Decodor-ul cu C. Rogozanu de la RealitateaTV. Pot spune că e chiar mai slab decât Foc de P.A.E. deși e greu să te întreci cu o televiziune condusă de genialul Gușă!

FCSB are un antrenor secund pe rol de principal. Conferința de presă a fost un fel de stand-up comedy de pe jilțul imperial, aurit. Bogdan Andone este victima perfectă a lui GB, așa că speranțe sportive nu avem. Dealtfel nici nu e cazul. Ciobanul a declarat clar că vrea bani-bani-bani!

Cineva a băgat la înaintare un scandal artificial pe baza Cimitirului Eroilor din Valea Uzului. Nimeni n-a fost preocupat în 29 de ani, iar acum urlă presa și FB. Se umblă la un conflict interetnic.

Dezinteres major privind echipa națională de fotbal înaintea partidelor cu Norvegia și Malta. Eu sper să facem 4 puncte!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here