DICTATURĂ MEDICALĂ? JUSTIȚIE CORUPTĂ? BĂUTURA LIBERALĂ?

0
258

GÂNDURI ADUNATE, MIRĂRI, ENERVĂRI

*Acum 3-4 luni medicii erau eroi, erau aplaudați, li se cântau imnuri, erau jeliți pentru că nu aveau echipament adecvat, li s-au promis niște prime. Poate că li s-au și dat. Apoi au devenit torționari, manipulatori, mincinoși, abuzivi. Nicăieri în lume nu s-a produs o astfel de răsturnare.

*Ciolacu vorbește despre ”lagăr medical”, Weber despre tortura din spitale, susținută de CCR, au dispărut amenzile. Acum luptăm contra măștilor. Refuzul arată nesimțire, refuzul de a fi preocupat de ceilalți. Prea des revin termenii ”nazism”, ”dictatură”, ”asasini” și ”libertate” în spațiul public paranoizat.

*Același Ciolacu s-a dus la Ambasada Franței de 14 Iulie și a fost singurul fără mască. Un gest ostentativ, un exemplu negativ care explică multe. Erau acolo personalități publice de pretutindeni. Absolut toți purtau mască. Dacă orice țărănoi needucat ajunge în parlament, noi ce putem face?

*Cei din PNL  n-au fost capabili să asigure legi. De două ori am avut vid legislativ. Unde e rolul ministrului justiției? Prea multe gafe, au contribuit la neîncrederea acută a populației.

*De ce a fost nevoie de intervenția în forță a jandarmilor (14.07), când protestau doar câteva zeci de persoane? Cei cu ”Opriți legea”! Poate doar pentru a-i ajuta să devină victime…La România TV se anunțau amenzi de 10.000 și 15.000 când era vorba de 1000 și 1500. Manipulare jegoasă, fără miză reală. Vai, dar de ce l-au reținut pe unul zdrahon? Păi tocmai aruncase cu o sticlă în duba jandarmeriei. Asta s-a văzut cu ochiul liber.

*Știrea zilei de 15.07 este că pe 10 august 2018 n-a fost ”tentativă de lovitură de stat” (pentru că Jandarmeria, prin supremul tupeu al doamnei Carmen Dan, a depus plângere), dar nici jandarmii n-au făcut nimic rău. Când această JUSTIȚIE infectă, bolnavă și coruptă va fi schimbată din temelii, atunci vom avea o țară normală! Șefii jandarmeriei de atunci au fost scoși de sub urmărire penală? Cum e posibil? 800 de plângeri n-au avut efect. Ce am văzut toți, a fost o iluzie? Iată că după Revoluție, Mineriade, Colectiv, derbedeii inamovibili, cu salarii și pensii uriașe, arată ce înseamnă DREPTATE în România. Șefa DIICOT a susținut o mică declarație pentru a ne liniști. N-a reușit. Din contră.

Articol aici: https://www.hotnews.ro/stiri-esential-24174026-aproape-2-ani-violentele-din-piata-victoriei-diicot-claseaza-partial-dosarul-10-august.htm

*Penibil momentul cu Daniel Fenechiu care ne arăta la cum bea el cognac de lux, în pauza lucrărilor. Se relaxa. După 10-12 ore de dezbateri, el consideră că e o.k. să mai și glumești. El fiind liberal, putea ajuta la scrierea proiectului, nu să se plângă de cât de greu a fost să corecteze proiectul guvernului liberal. Faza s-a petrecut după miezul nopții, iar senatorul era acasă. Nu știa că e înregistrat cu pisica în brațe. Cum se întâmplă prea des astfel de faze, micuții băutori ” în glumă” ar putea să-și găsească alte ocupații, nu să conducă țara. Explicațiile date la Digi24 au fost și mai penibile. Mai avea puțin și zicea că e o înscenare!

Articol aici: https://www.hotnews.ro/stiri-politic-24174103-daniel-fenechiu-coniac-parlament-cescuta-gluma.htm

*Mi-era dor de senatorul Pop! (14.07) Un munte al obrăzniciei. Noroc cu T. Mușat, care l-a mai contrat. R. Turcescu (PMP) a fost prea amabil, dar el nu e la PNL și n-a fost pe fază la multe replici, nefiind în studio. Cert e că Proiectul Guvernul a fost aiurea, că a dat apă la moară majorității parlamentare, dar dacă tot s-au depus peste 100 de amendamente în Cameră, ce mai vor cei de la Senat? Pop a sugerat ca Orban să-și dea demisia. E o soluție? Din partea mea să-și dea. Mai criză decât acum nu putem avea. *Președintele să fi invitat partidele la discuții înainte de acest proiect, nu să-i tot certe pe pesediști, care asta așteaptă. Acum, dacă-i invită, ar fi de-a dreptul ridicol.* Cică un Parlament unicameral înseamnă dictatură, zice savantul Pop, protectorul plagiatorilor. Nesimțitul uită că noi am votat la Referendum, absolut democratic, pentru 300 de inși grași, nu dublu! * Proiectul depus de 10 zile se putea rescrie integral. Lozincile populiste ale lui Pop sunt greu de suportat. Un incompetent dovedit ,acuză de incompetență! *
* Delirul Becalian a continuat și de pe locul 5 la DigiSport. L-a luat pe Sergiu Buș, a stabilit că e cel mai bun atacant, l-a adus de la Mediaș. Va lua titlul cu el, va rupe tot. Eu zic că la FCSB nu va rezista, chiar dacă a semnat pe trei ani cu presa de față. La 27 de ani, pentru el poate fi o șansă, dar nu va fi.* Becali l-a mai jignit pe Duckadam, iar V. Moraru de la Digi s-a străduit să-l mai domolească. Totuși a făcut un gest urât. Duckadam, prin telefon, a încercat să explice, să dea o replică decentă, a fost rugat să mai stea puțin să intre marele GB pe un alt fir. Apoi i s-a spus că nu se poate face legăruta. La nici 5 minute intervine GB și vorbește prelung și prost, arogant și lăudăros, iar Duckadam nu mai este introdus defel. 300.000 de euro în 10 ani? Puțin, foarte puțin pentru un nume ca Duckadam.Vorba lui Helmut, sunt jucători care iau suma asta într-un an și nu au nicio performanță.
*Mă bucur că Radu Paraschivescu, prezent în studio, a știut să nu se amestece în acest joc murdar.* Becali îl respectă pe Duckadam, dar l-a făcut mincinos. Pe Vintilă îl trimite la echipa a doua, iar la anul va defila prin campionat precum Juventus în Italia. Are acum un antrenor de care n-a auzit nimeni. El se consideră un manager excepțional, dar uită că de 5 ani nu are performanță. Are bani. Și ce dacă? Să-i consume sănătos. Pe suporteri îi interesează jocul și rezultatele, iar marele manager a distrus tot în jurul său. Încep să sper că Steaua din Liga a 4-a va face ceva să ajungă în trei ani în prima linie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here