Dihonie în Antene. Mircea Badea, în război cu „matinalii“ Răzvan şi Dani: „Să se aştepte la repercusiuni“

0
21

Articol preluat din Adevărul
Mircea Badea (41 de ani) scrie pe blogul personal că „cei care fac lucruri sfidătoare, sabotatoare, nesimţite la adresa mea să se aştepte la repercusiuni“, făcând referire la Răzvan şi Dani, de la Antena 1, care au avut ca invitat în emisiunea lor un sportiv cu care moderatorul are un conflict.
Mircea Badea s-a arătat deranjat de prezenţa a doi sportivi în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan şi Dani“, motiv pentru care a scris pe blogul personal că este „un om liber de orice fel de «colegialitate de trust»“. Motivul supărării moderatorului emisiunii „În gura presei“ este prezenţa în platoul show-ului matinal a lui Marius Tiţă, cel care, în trecut, a purtat un tricou pe care scria mesajul „Mircea Badea is my bitch“.
Acesta scrie pe blogul personal că „ăştia de la Neatza“ au făcut un „PR pentru un golan de doi lei care-şi face tricouri cu înjurături la adresa mea“, fiind „picătura care a crescut nivelul oceanului“. Mai mult, Mircea Badea spune că în timp ce el şi colegii lui „au luptat cu abuzurile regimului Băsescu timp de zece ani“, „alţii frecau puţa în ţărână şi făceau glume inepte“, cu referire la moderatorii matinalului de la Antena 1.
În finalului textului său, Badea spune că „cei care fac lucruri sfidătoare, sabotatoare, nesimţite la adresa mea să se aştepte la repercusiuni“.
În continuare, textul integral publicat de Mircea Badea:
„A fost un efect cumulativ de-a lungul unor ani. Nesimţirea, autismul multor «colegi», ba chiar, în multe cazuri, sabotarea din prostie sau cu bună ştiinţă a demersurilor noastre, ale celor care am riscat totul în zece ani de regim Băsescu, mă duc pe mine la decizia de azi. În timp ce noi ne luptam cu abuzurile şi ieşeam pe stradă la mitinguri de protest, suportând zilnic, împreună cu familiile noastre, atacurile unui uriaş sistem de propagandă şi repercusiune, alţii frecau putza în ţărână, făceau glumitze inepte şi încercau să fluiere inocent că să transmită public indirect că ei sunt din alt film. Asta n-ar fi o problema în sine, lipsa totală de respect şi sfidarea însă, sunt probleme mari, pe care nu vreau să le mai tolerez. Indiferent de consecinţe.
Mă rog, faptul că ăştia de la «Neatza» l-au invitat să-i facă PR pe un golan de doi lei care-şi face tricouri cu înjurături la adresa mea, e minor. Dar s-a întâmplat să fie picătura care să crească nivelul oceanului. (Pot să-i facă ei PR până le vine rău, asta tot va şterge podeaua cu organismul, ca de obicei.) Mie îmi pare rău că n-a venit în emisiune cu tricoul respectiv. Ar fi fost mai cinstit şi mai asumat.
Bun, că să comprim: nu sunt coleg decât cu oamenii cu care am fost pe front. Cu nimeni altcineva. Cei care fac lucruri sfidătoare, sabotoare, nesimţite, la adresa mea, să se aştepte la repercusiuni“.
sursa: Adevărul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here