Un membru CNA cere retragerea licenței radio pentru Antena 3. Frecvența este în litigiu

0
26

audiente radioArticol preluat de pe paginademedia.ro
Valentin Jucan, membru CNA, a anunțat în ședința de astăzi contestarea publică a acordării, la concursul radio, a frecvenței de București pentru societatea Antena 3 SA, motivând că respectiva frecvență este subiectul unui litigiu în instanță.
Contest în mod public acordarea licenței de București având în vedere că ea a fost acordată în condițiile în care suntem încă în litigiu. De acest lucru știa serviciul juridic. După ce m-am consultat cu destul de mulți juriști, doresc să contest și să solicit anularea acordării frecvenței 106,2 pentru București.”
Antena 3 a câștigat la concursul din 24 noiembrie o frecvență pentru București pentru un radio de știri, 3FM. 22 de societăți s-au bătut atunci pentru frecvența 106,2. Pentru acordarea frecvenței au fost pentru Monica Gubernat, Lorand Turos, Viorel Vasile Buda, Rasvan Popescu, Gabrie Tufeanu, Radu Călin Cristea. Ceilalți prezenți au fost împotrivă: Valentin Jucan, Radu Herjeu, Dorina Rusu. La concurs nu au fost prezenți doi membri CNA: Laura Georgescu și Florin Gabrea.
Frecvența 106,2 din București a aparținut până în vara lui 2013 societății Radio City FM București pentru postul Click FM (fost City FM). Frecvența a fost retrasă întrucât reprezentanții societății nu au depus toată documentația pentru prelungirea de licență.
 
Puteţi citi articolul în întregime aici:
http://www.paginademedia.ro/2015/12/un-membru-cna-contesta-atribuitea-licentei-radio-pentru-antena-3-frecventa-este-in-litigiu/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here