DIN NOU IMPREUNA PE ACEEASI SCENA: FELICIA FILIP, CRISTI MINCULESCU SI IRIS (concerte la Cluj si Targu Mures)

0
54

IrisLa presiunea publicului si la initiativa edililor din cele mai importante orase din Transilvania in luna mai va avea loc un dublu eveniment: la Cluj-Napoca (pe 22 mai) si la Targu Mures (pe 23 mai) vor urca din nou impreuna pe aceeasi scena Cristi Minculescu si trupa Iris, alaturi de celebra soprana Felicia Filip, de care ii leaga o excelenta colaborare si o statornica prietenie. Cele doua concerte sunt incadrate in evenimente mai complexe prilejuite de zilele oraselor respective.
 
Iata care este declaratia lui Cristi referitoare la dublul eveniment din 22-23 mai:
 
„Asa cum am mai spus, mutarea mea in Germania nu presupune deloc ruperea legaturilor cu tara mea si cu fenomenul muzical din Romania. Am spus-o si o repet: am fost si raman deschis oricaror colaborari artistice. In acest sens am initiat legatura cu cativa muzicieni germani, alcatuind trupa Lotus, am reluat contactul cu Nutu Olteanu, fondator la trupei Iris si, impreuna doi muzicieni suedezi, am format ceea ce a fost numit un Super-grup, iar mai recent mi-am format propria trupa, alcatuita din muzicieni mai tineri dar deosebit de talentati: Rares Totu (chitara), Seby Yo (bass), Cosmin Farcas (clape) si Catalin Cioarga (tobe), impreuna cu care sustin cele mai multe concerte (pentru viitorul apropiat avem programate cantari la: Bucuresti,  Iasi, Suceava, Botosani, Bacau, Targoviste, Campina, Sinaia si altele). Sigur ca m-a bucurat oportunitatea de a ma reintalni pe aceeasi scena cu vechii mei colegi de la Iris si cu Doamna Felicia Filip si ne vom stradui cu totii sa oferim publicului momentele memorabile pe care si le doreste. Asteptam cu nerabdare re-intalnirea cu oamenii minunati din Cluj si din Targu Mures si speram sa mai avem cat de curand astfel de ocazii speciale in care muzica ne uneste!”
 
Nelu Dumitrescu, liderul grupului Iris, il completeaza:
 
„Eu si colegii mei (Valter, Boro si Relu) suntem incantati sa ne regasim din nou pe aceeasi scena cu Cristi – vocea care a dat intotdeauna marca trupei noastre – si, in acelasi timp, sa reluam colaborarea cu Doamna Felicia Filip, o adevarata personalitate muzicala de care ne leaga o extraordinara performanta scenica si discografica. Suntem hotarati sa facem totul pentru a satisface asteptarile publicului, care ne-a trimis o multime de semnale ca isi doreste reluarea acestor colaborari si vom raspunde cu placere propunerilor venite de la organizatorii de evenimente. Pe de alta parte, ne vom mentine obiceiul de a incuraja solistii mai tineri (cum s-a intamplat cu Tony Seicarescu si, mai recent, cu Rafael) carora le vom oferi posibilitatea de a canta impreuna cu noi. Avem in vedere tineri remarcati la concursurile de talente, dar nu numai. Cu aceeasi bucurie vom invita alaturi de noi si alti prieteni si colaboratori, cum ar fi: Paula Seling, Dan Bittman sau marea actrita Maia Morgenstern, impreuna cu care spectacolele noastre vor deveni tot mai complexe, dar la fel de directe ca si pana acum”
 
La randul ei, Felicia Filip, declara:
 
„Reintalnirea cu cea mai frumoasa voce a rock-ului romanesc din toate timpurile (aici l-am numit, desigur, pe Cristi Minculescu), cu trupa de legenda si vis – Iris, imi da certitudinea ca vom incepe o noua etapa a colaborarii noastre atat de dorita de fanii care nu incetat o clipa sa ne astepte, sa ne pretuiasca si sa ne iubeasca.”

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here