Julio Iglesias va primi titlul de Doctor Honoris Causa din partea Berklee College of Music (SUA)

0
54

Julio Iglesias 20 mai 2015Julio Iglesias va primi titlul de Doctor Honoris Causa din partea Berklee College of Music din SUA, cea mai mare universitate privata de muzica din lume. Titlul va fi acordat, de asemenea, Presedintelui executiv al Sony Music, Doug Morris. Evenimentul va avea loc pe 9 mai 2015, la Agganis Arena (centrul de festivitati al Berklee College of  Music, cu o capacítate de 7000 de locuri) si va marca, totodata, absolvirea Universitatii de catre promotia actuala. Peste 900 de absolventi Berklee, parintii acestora si alti invitati vor lua parte la ceremonie.
 
In ajunul festivitatii, asa cum marcheaza traditia Berklee, studentii vor omagia personalitatile carora li se acorda titlul de Doctor Honoris Causa, interpretand cantece din repertoriul acestora.
Julio Iglesias este cel mai popular artist latin din istorie si unul din primii zece artisti ai lumii, ca numar de albume vandute (peste 300 de milioane de exemplare), de-a lungul unei cariere de aproape cinci decenii. A intrat de doua ori in Cartea Recordurilor: prima data, in 1983, ca artist care a vandut cele  mai multe albume inregistrate in cele mai multe limbi, iar a doua oara, in 2013, pentru meritul de a fi artistul latin care a vandut cele mai multe albume din istorie. Tot in 2013, a fost numit Artistul international cel mai popular in China din toate timpurile, distinctie acordata de Sony Music China.
In data de 20 mai admiratorii marelui artist il vor putea admira evoluand  in cadrul unui  concert cu totul si cu totul special. In premiera  pentru publicul din Romania, Julio Iglesias va canta pe aceeasi scena alaturi de unul dintre fiii care i-a mostenit talentul, Julio Iglesias Jr.
Mai bine de doua ceasuri, spectatorii prezenti la Sala Palatului vor petrece  o seara romantica de neuitat. Vor putea asculta interpretarile  live  inegalabile ale celor mai cunoscute melodii din repertoriu, imbinate cu amintiri interesante si secrete surprinzatoare, pornind de la un accident ce urma sa schimbe sensul vietii  unui tanar obisnuit, conducandu-l apoi spre calea fericirii supreme, impartind astfel miracolul muzicii cu fiecare om de pe pamant.
 
In acompaniamentul orchestrei care il insoteste pe fiecare scena a lumii, Julio Iglesias va mai scrie o pagina importanta in istoria concertelor de la Bucuresti sustinute cu casa inchisa.
 
Avand exeprienta reprezentatiilor anterioare, organizatorii preconizeaza ca biletele disponibile pentru concertul Julio Iglesias de  pe 20 mai se vor epuiza in totalitate.   Urmarind rimtul alert si constant de vanzare al biletelor, reprezentantii agentiei organizatoare le recomanda tuturor celor aflati in cautarea unui bilet sa se adreseze atat punctelor de vanzare ale agentiei  EVENTIM  – in  reteaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas, precum  si la casa de bilete a Salii Palatului si online accesand,  eventim.ro.
 

 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here