Diplomă şi Medalie aniversară pentru Radio România

0
19

Ovidiu Miculescu
Ovidiu Miculescu

În cadrul unei ceremonii prilejuite de aniversarea a 80 de ani de existenţă a Muzeului Naţional al Satului Dimitrie Gusti, Preşedintele Director General al Societăţii Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu, a primit Diploma şi Medalia aniversară pentru sprijinul acordat permanent Muzeului Satului.
Preşedintele director general al Societăţii Române de Radiodifuziune a subliniat dimensiunea importantă a relaţiilor dintre cele două instituţii-pilon ale culturii naţionale: „Radio România, după cum ştiţi, este cea mai puternică şi stabilă companie de media din România. Conducem în audienţă, suntem o instituţie stabilă financiar, pe profit, organizăm şi lansăm proiecte culturale şi educative de o anvergură extrem de importantă. Ne alegem partenerii cu multă grijă şi faptul că avem acest parteneriat cu Muzeul Satului, pentru noi, reprezintă o chestiune onorantă. Promovăm şi respectăm această instituţie extraordinară care se cheamă Muzeul Satului, vă admirăm pentru ceea ce faceţi şi de aceea suntem mereu alături de dumneavoastră. Vă mulţumesc pentru distincţia acordată astăzi şi vă felicit pentru toată activitatea dumneavoastră!”
În cadrul aceleiaşi ceremonii au mai fost acordate distincţii Preşedintelui României, Primului Ministru, Casei Regale a României, ÎPS Patriarhului Daniel, Băncii Naţionale a României, Academiei Române precum şi altor prestigioase instituţii şi persoane publice.
Deschiderea oficială a Muzeului Satului a avut loc la 10 mai 1936, în prezenţa Regelui Carol al II-lea, iar pentru public o săptămână mai târziu, la 17 mai 1936.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here