Direcţia 5, Voltaj, Delia și Holograf au câștigat cel mai mult din concerte în 2015

0
93

top incasari artisti 2015 concerte (600 x 344)Am preluat acest articol din Libertatea (este semnat de Florian Gheorghe). Nu știu dacă informațiile sunt reale. Autorul articolului menționează că acest clasament a fost întocmit după discuții cu „importanți impresari și manageri” din showbusiness-ul românesc. Oricum, putem comenta acest clasament al încasărilor din concerte. Dacă doar oamenii aceștia au concerte în România, e chiar trist. Și spun asta pentru că văd aceleași nume de câțiva ani buni… Chiar nu mai cântă nimeni în România?!
Ca să nu mai spun că sunt și artiști care nu au nici impresar, nici manager, dar cântă weekend de weekend. Mă surprinde faptul că 3Sud Est se află în top… Mă mir că lipsește Vunk, de exemplu…. Sunt multe ciudățenii.
Aveți mai jos un fragment precum și linkul unde puteți citi articolul în întregime:
 
La ora bilanţului, doar câţiva din rândul celor care şi-au sacrificat weekendurile şi sărbătorile de peste an pot vorbi într-adevăr de agoniseală. Direcţia 5, Voltaj şi Delia sunt artiştii care au câştigat mai mult decât poate căra Moşul. Marian Ionescu duce, într-adevăr, o viaţă de rock star.
Discret în interviuri, liderul trupei preferă să vorbească prin melodiile sale şi, chiar de hiturile întârzie să mai vină, Direcţia 5 rămâne campionă la număr de concerte pe an (aproape 80).
80 de concerte, 350.000 de euro
În Porsche ori pe Harley Davidson, cu frumoasa lui muză alături (Octavia Geamănu, Antena 1), Marian numără la sfârşit de an circa 350.000 euro.
Prezenţă constantă în topul anual al câştigaţilor din muzică întocmit de Libertatea, Direcţia 5 este formaţia cu cea mai lungă staţionare pe podium. În aceeaşi situaţie se află şi Voltaj, cu puţin peste 300.000 de euro.

Puteți citi articolul în întregime aici:
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/marian-ionescu-stapanul-incasarilor-in-2015-561668.html

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here