DIVERTISMENT INVOLUNTAR

0
34

Cristina Şincai, o fugită de acasă, care are pe mână o emisiune la RomâniaTV, ne oferă glumele anului! Trio-ul Vadim- DD-Becali este un subiect? Dan Diaconescu e la telefon. I se propune să între în PRM, apoi el îi propune lui Vadim să intre în PPDD, apoi îşi amintesc că Becali e deocamdată la puşcărie, dar uită că numai de parlament n-o să-i ardă, când iese! Toată discuţia este de un haz nebun. Din păcate, pentru el, la acest show ridicol participă şi fostul jurnalist, actual papagal, Bogdan Ficeac! Fotografia lui DD tronează pe ecran multă vreme, dar el vorbeşte foarte rar.Fiecare intervenţie a gazdei Şincai e plină de haz. DD mai execută câte un atac la Băsescu, spre bucuria lui Vadim. Apropo, el mai are 28 de oameni în Parlament.Au plecat vreo 31! DD afirmă câteva tîmpenii imense, în stilul otevist cunoscut.Că USL îl va numi pe Băsescu premier. Dar susţine că TB ar trebui să meargă la puşcărie. Se vorbeşte şi despre Klaus, care are 5 funcţii şi „a băgat PNL-ul în Klaustrofobie”…La A3 se contrează PSD şi PNL…prin reprezentanţi, desigur…micuţul Daniel Constantin a fost jignit! Cum se poate aşa ceva? Vwedeţi că avem DIVERTISMENT?
* La Teo Show se discută serios cu Moculescu, Alexandra Stan, dar şi cu celebra Veronica-Ciufulita-Kara…E şi Kamara… dar şi Ernest… psihanalista dă tot felul de definiţii, de-i bagă pe toţi în ceaţă, dar ajunge şi la adevăruri…Crucificările mascate sunt reale…atacul la intimitatea persoanei este agresiunea totală (a zis Moculescu).
* La Antena 1 subiectul e unul inedit: Bianca-Victor-Anda. Cum participă şi Mara Bănică (de o vulgaritate soră cu Centura!), C. Brancu (ce vehement e!) sau blonda nimfomană, n-am stat nici 5 minute.
* La Măruţă totul e nou ! „Bianca şi Victor, roata s-a întors„…vedeţi că e mai bine fără canalele de profil?  Specialiştii de aici sunt Andrei Duban, Luis Lazarus, Mircea N. Stoian (ăsta n-are casă?) şi alţii pe care n-am răbdare să-i descopăr.
Pentru azi, singura emisiune suportabilă e cea de la Kanal D…unde s-au schimbat invitaţii şi subiectul(Ce le dezgustă pe vedete?)…”Nu e frumos să vorbeşti cu gura plină!”..Mircea Zara e un gay dezinhibat, Silviu Biriş e vesel, Cosmina Păsărin e simpatică, Andreea de la Amadeus e cuminte…Teo e în formă…
 
Seara la Kanal D a venit trista zână a bisturiului, Bianca deocamdată  Slav!
Radu Banciu a avut unele expuneri pamfletare cu mult sens. S-a referit şi la sania făcută surcele la Sochi, dar l-a taxat fără sens sau argumente şi pe Octavian Morariu, şeful C.O.R.! *A expus cum se falsifică cifrele de rating tv, cum are grijă A3 să aibă mereu mai multe puncte decât competitorii…uluitor sistem de manipulare şi falsificare* A vorbit iar mult în franceză (c-aşa-i pamfletul la români) şi ne-a anunţat că se pune de-un metrou spre Bragadiru-Voluntari…aşa vor doamnele Firea şi Mănescu!
* Ilie  Sîrbu l-a acuzat din nou pe Băsescu de colaborare cu securitatea. C.N.S.A.S. a comunicat chiar acum, la matineu (ora 9,15) că n-a fost. E a patra oară când aflăm că T.B. n-a făcut poliţie politică! N-ar fi frumos ca Sârbu să fie dat în judecată pentru calomnie? Sau asta nu se mai pune…Cotidianul Ring a cerut reverificarea. S-au analizat noi documente apărute la dosar. Al cui este acest cotidian? Ştie cineva?
* Vremea în Europa e nasoală, apar coduri roşii, galbene şi portocalii în Marea Britanie, Franţa, Irlanda ş.a. Revine frigul şi la noi?
* Sportivii români anunţă că-s nemulţumiţi de condiţiile din ţară şi decid să concureze pentru alte ţări, cum ar fi Ungaria sau Germania. Iată că aici se poate pronunţa şi Morariu!
* O conferinţă de presă cu Iohannis e difuzată acum, pe la 11,15…Are câteva ironii la adresa PC (e greu la deal cu boii mici), dar şi la adresa lui Ilie Sârbu sau Liviu Dragnea…Dacă PSD se înţelege foarte bine cu PC, să rămână împreună! Interesant e că A3 nu transmite în direct! Şi nici Ghiţă TV…şi nici TVR…Adică un candidat la atîtea funcţii nu mai e de interes pentru Gîdea, Ciuvică, Ciutacu, Badea ş.a. Acum că Iohannis e la vedere, lumea constată că e nesărat, că induce somnul…

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here