DJ-ul Markus Schulz renunţă la efectele pirotehnice din show-uri după incendiul de la Colectiv: „Când ieşi în oraş, cel mai important e să fii în siguranţă“

0
32

Markus Schulz aArticol preluat din Adevărul
Într-un mesaj publicat pe contul său de Facebook, DJ-ul german Markus Schulz s-a declarat „foarte afectat de veştile tragice din România“, precizând că „de acum încolo va interzice folosirea oricăror flăcări, artificii mici sau mari“ în show-urile sale.
„Sunt foarte afectat de veştile tragice din România, unde 27 de tineri au murit şi peste 200 au fost răniţi din cauza unui foc izbucnit la un club. Când ieşi în oraş, cel mai important este să fii în siguranţă. Uneori, cea mai bună experienţă despre scenă se referă la depănarea amintirilor cu prietenii şi familia, în următoarea dimineaţă. Din păcate, evenimentul din Bucureşti este doar un mic exemplu despre ceea ce trebuie schimbat, în spiritul siguranţei. De acum încolo, voi interzice folosirea oricăror flăcări, artificii, mici sau mari, în show-urile mele. Jobul meu este să-i distrez pe alţii, dar muzica depăşeşte ca intensitate orice efect vizual. Încurajez DJ-ii, artiştii, promoter-ii şi patronuri de cluburi să facă la fel. Trebuie să ne asumăm cu toţii responsabilitatea pentru siguranţa fanilor noştri. Condoleanţe pentru familiile celor decedaţi şi putere pentru cei răniţi. Haideţi să ne unim şi să schimbăm totul în mai bine! Cu dragoste, Markus!“, a scris DJ-ul, pe pagina sa de Facebook.
sursa: Adevărul

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here