Don Henley îi răspunde ironic lui Robert Plant: „Poate refuză reuniunea Led Zep pentru că nu mai poate atinge notele, sau poate nu-și mai permite să își descheie nasturii cămășii”

0
46

Don Henley a răspuns cometariilor făcute de Robert Plant în revista Rolling Stone, privind motivele pentru care trupa The Eagles s-a reunit. Într-un interviu acordat publicației New Zealand Herald, Don Henley a negat faptul că trupa Eagles s-ar fi reunit din plictiseală și l-a ironizat pe Robert Plant.
 
Într-un interviu acordat în urmă cu două săptămâni revistei Rolling Stone, Robert Plant a încercat să își motiveze refuzul de a reuni Led Zeppelin, dând exemplu trupa The Eagles: „Știți de ce trupa The Eagles a spus că nu se va reuni niciodată, dar totuși au făcut-o iar acum sunt în turneu? Nu au făcut-o pentru bani. Au făcut-o din plictiseală. Eu nu m-am plictisit”, a spus Robert.
 
Întrebat dacă teoria lui Plant este corectă, Don Henley a declarat: „Nu, nu am fost niciodată plictisiți. Adevărul este că ne place ceea ce facem. Este multă muncă, mai ales pentru niște oameni de vârsta noastră, dar este o meserie fantastică. E minunat să poți câștiga bani văzând lumea și fiind însoțit de familie. Eu mi-aș dori ca Led Zeppelin să se reunească pentru că a fost una dintre cele mai mari trupe din toate timpurile. Dar poate Robert se teme că nu mai poate atinge acele note. Sau poate fizicul nu îi mai permite să își descheie nasturii cămășii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here