Dorin Anastasiu la Psihologul muzical (ediția 738 – 19.11.2016) – AUDIO

0
1039

Dorin Anastasiu la Radio Romania 2016Consemnez un alt debut în emisiune, semn că se poate și după 14 ani de la apariția ei la R.R.A.: Dorin Anastasiu (născut la Craiova pe 6.07.1943) a petrecut cu noi puțin peste 3 ore. Biografia lui e spectaculoasă și merită s-o aflați. De la școala de coregrafie, la Facultatea de instalații, Școala Populară de Artă și Festivaluri de la Soci (1968), numeroase ediții de la Mamaia, Ulan Bator (Mongolia), Cerbul de Aur de la Brașov (1970) ș.a.m.d.
 
Dorin Anastasiu este activ și azi, își iubește meseria, e total devotat scenei. Cu Teatrul „Ion Vasilescu” a colaborat din 1968, apoi a ajuns la „Estrada Armatei”. Cu Teatrul „Constantin Tănase” este în relații bune și acum. Tocmai fusese invitat acolo de către Al. Arșinel cu o seară înaintea emisiunii. Ne povestește despre rolul de tată al Ralucăi Anastasiu (stabilită în Anglia), de bunic, de soț al Doinei Anastasiu. O familie legată de scenă, de televiziune, de showbiz.Ne-a propus piese din trecut, de la „Merci, Becaud” la „Plop înfrânt”, de la piese din repertoriul lui Julio Iglesias (are un album întreg, „Bună seara, Iglesias!”, la celebrul „Arlechino” (cerut cu insistență de ascultători). Am avut și o intervenție telefonică-surpriză cu Claudia Daniela Nacu(stabilită în Olanda, absolventă de Conservator bucureștean în 1984, membră a Uniunii Compozitorilor din 1986, foarte activă și acum în țara de adopție) alături de care Dorin a cântat „Pasăre și stea”. Pe lângă Claudia Nacu, Dorin a colaborat cu foarte mulți compozitori (Gelu Solomonescu, Edmond Deda, Al Mandy, H. Mălineanu ș.a.). Ne-a propus și un inedit duet cu Cornel Constantiniu din coloana sonoră a filmului „Coana Chirița”.
 
Agenda pop-rock a inclus piese cu Nicolae Nițescu, Blood Sweat &Tears, Giuseppe Povia, Riff, Guns N Roses, Bobby Vinton, Beth Hart, noutăți cu Alicia Keys, Green Day, Metallicaș.a.m.d.
 
Topul Sentimental cu Gabriel Dorobanțu a avut un succes deosebit (număr mare de votanți). Primele clasate au fost piesela 1. Hai vino iar în gara noastră mică, 2. Niciodată, 3. Să nu vii iar să mă cauți.

Audio:

 
 
Selecția mesajelor (au fost peste 400 de mesaje)
Cornel Bună seara! Vă ascult în fiecare noapte de vineri!
Arici Ţepos Mulţumesc pentru Alter Bridge! 🙂
Ramona Bun venit Dorin Anastasiu! 🙂
Robby, Reşiţa Nu sunt foarte sigur… asta pentru că am memorie cam scurtă, dar cred că bunica mea mi-a spus că era super-îndrăgostită de invitatul dvs şi bunicul era cam gelos. Mi-a povestit că s-a dus la un concert şi i-a dat flori şi a primit şi un autograf de la invitat. 🙂 Mă duc să o trezesc şi să o întreb dacă era vorba despre dl Dorin Anastasiu. 🙂
Fane Ghiunghes Va ascult cu placere!
Ionut Costea Bun venit domnului Anastasiu, interpretul meu preferat in copilarie! 🙂 Multa sanatate tuturor, va ascult cu interes!
Adriana Boteanu Îi doresc o noapte frumoasă invitatului emisiunii!
Greta şi Ioan Iacob Am avut plăcerea să vă vedem în seara aceasta la teatru şi să vă ascultăm în emisiunea lui Andrei. Un adevărat regal. După 30 de ani sunteţi neschimbat!
Vasile Stanciulescu ·  Ma bucur pentru fiica domnului Anastasiu. Si pentru optiunea sotului.
Dan Novenschi · Va salut si va ascult din Vegas.
Ion Gheorghe Amintiri… amintiri… a unor vremuri din păcate apuse… acum valorile sunt altele… complet inversate si mult încurcate… Felicitari pt invitat si pentru emisiune!!!!
Iancovescu Stefan-gili Felicitari pt. emisiune! Bun venit domnului Dorin Anastasiu! Nu ne-a reprezentat si la o editie a „Cerbului de aur?
Sufletel Val · Surpriza minunata revederea dlui. Dorin Anastasiu. Pentru mine ramane interpretul sensibil, romantic, discret si visator! Ii doresc bucurii si aparitii in spatiul audio-vizual prin care sa incante si generatia prezentului! Psihologului de serviciu ii adresez multumiri pentru emisiunile interesante, cu invitati speciali! Va ascult pina dimineata! Cu drag, Valentina din Iasi.
Loredana, Giurgiu Mă bucur că îl aud pe Dorin Anastasiu!
Elena Superbă ediţie! Mulţumesc pentru şansa de a-l asculta pe Dorin Anastasiu!
Nicolae, Viena Mulţumiri pentru emisiune! Urări de bine şi succese amicului Dorin Anastasiu.
Sorin Barbu Buna noapte! Va multumesc pentru aceasta uriasa surpriza! Ma bucur enorm, pentru faptul ca ati invitat un artist de mare calibru, precum domnul Anastasiu!!!! Ma inclin cu respect!
Rozy Blum Felicitări pentru invitat!Ascult cu placere vocea caldă a domnului Anastasiu.
Nicolae Ştefan, Buc Vă mulţumesc pentru această noapte magnifică! Dorin Anastasiu are o voce unică, de o sensibilitate deosebită. Îi doresc multă sănătate şi tinereţe veşnică! Cu stimă şi multe aprecieri!
Ankka Iorgu Un invitat de excepţie! Această ediţie este un adevărat regal! Mulţumesc!
Liviu, Buc Să ştiţi că muzica noastră veche este mult mai bună decât cea actuală! Îmi puteţi spune, vă rog, cine cânta piesele „Nu mai plânge baby” şi „Vântule vând nebun”?
Gabriela Felicitări şi sănătate Dorin Anastasiu! Mulţumesc pentru muzică!
Patricia, Sao Paolo Foarte faină piesa Arlechino!
Dan, fan The Cure Eu vreau să vă mulţumesc pentru faptul că ieri aţi postat pe Facebook o piesă cu trupa mea de suflet. You rock!
Traian Eu am fost la concertul lui Amedeo Minghi. M-am dus ca fraierul pentru că nu am aflat că s-a anulat… Pentru că nu a zis nimeni nimic. Şi nu înţelegeam de ce sunt luminile stinse la sală… Nici nu ştiu cum îmi pot recupera banii pe bilete (am cumpărat 4!)… 🙁
Martha, Germania Vreau să vă spun că am fost săptămâna trecută la 7 concerte susţinute de Bonnie Tyler aici, în Germania (a avut un mini-turneu). M-a impresionat că a fost sold-out peste tot (a cântat în săli care aveau 4.000 – 6.000 de locuri). Iar publicul a fost ca un „vulcan”, mult mai energic decât în România, şi o spun cu părere de rău! După fiecare concert, am aşteptat-o, alături de ceilalţi fani nemţi, şi am stat puţin de vorbă cu ea. Este foarte prietenoasă!
Simona, metalfan Mă gândesc serios că porecla mea „metalfan” va intra în grevă şi mă va părăsi… Ascult topul cu Gabriel Dorobanţu şi sunt şocată că ştiu versurile… Nu ştiu cine mi le-a băgat în cap… dar încep să fiu îngrijorată. :))))))))
Paula Topul cu Gabriel Dorobanţu este o încântare!
Crina Ce bine ar fi sunat albumul Metallica dacă la chitară ar fi fost Dave Mustaine… Kirk a cam „îngropat” albumul… Nu a mai fost creativ… Solo-urile lui sunt „obosite”. Păcat!
Teddi, Londra Mulţumesc şi eu pentru Metallica!
Mihaela O ediţie de colecţie! Mulţumesc! Weekend plăcut! 🙂
 
sursa (pentru audio): Radio România Actualități

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here