Dorina Rusu (CNA) acuză un „spectacol grotesc” al TVR de Revelion: Televiziunea publică instigă la nerespectarea regulilor de protecţie anti-coronavirus

Articol preluat de pe site-ul HotNews

0
380

Dorina Rusu (CNA) acuză un „spectacol grotesc” al TVR de Revelion mugur mihaiescu dan bittmanDorina Rusu, membră în Consiliul Național al Audiovizualului acuză televiziunea publică de instigare la nerespectarea regulilor de protecție anti-coronavirus.

„În noaptea de Revelion, televiziunea publică a dat un spectacol grotesc, care a încălcat nu numai legile bunului-gust şi pe cele ale bunului-simţ, ci şi legislaţia audiovizualului”, afirmă Dorina Rusu, într-un comunicat difuzat sâmbătă.

(…)

Dorina Rusu spune că, în emisiunea TVR, „nu este vorba doar despre nişte glume proaste la adresa autorităţilor care gestionează criza generată de pandemie, ci despre faptul că televiziunea publică, într-un moment din an în care foarte mulţi oameni se uită la televizor, ia în derâdere regulile de protecţie anti-coronavirus, ba chiar instigă la nerespectarea lor”.

„Într-o perioadă atât de complicată cum este cea generată de pandemie, televiziunile şi posturile de radio trebuie să-şi înţeleagă nu numai libertăţile, ci şi responsabilităţile, iar televiziunea publică este cu atât mai datoare la responsabilitate cu cât este finanţată din bani publici. Dar acesta a fost încă unul dintre momentele deloc rare, din păcate, în care TVR şi-a abandonat misiunea publică”, mai spune Dorina Rusu.

Puteți citi articolul în întregime aici: https://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-24516204-membru-cna-acuza-spectacol-grotesc-tvr-revelion-televiziunea-publica-instiga-nerespectarea-regulilor-protectie-anti-coronavirus.htm

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here