Doug Aldrich explică de ce a părăsit trupa Whitesnake

0
61

Doug Aldrich, fostul chitarist al formației Whitesnake, a decis să lămurească lucrurile în ceea ce privște plecarea sa din formație.
David Coverdale anunța săptămâna trecută că, după cei 11 ani petrecuți în Whitesnake, Doug a decis să se concentreze asupra carierei solo. Atât David cât și Doug au insistat asupra faptului că nu s-au certat. Doug a declarat că își dorește să profite de toate lucrurile de care nu a avut timp până în prezent.
 
„Având în vedere că încă există întrebări în ceea ce priveește plecarea mea din trupa Whitesnake, am hotărât să explic tuturor motivele care au stat la baza deciziei mele. Pe 7 mai am făcut pasul nebunesc de a pleca din Whitesnake. Deși nu aveam nicio obligație contractuală, am mers alături de David în studio și am început împreună pre-producția noului album Whitesnake. Am avut și câteva apariții live, am intrat și în studio pentru câteva înregistrări, dar aveam nevoie de un program flexibil pentru a-mi termina proiectele în care eram deja implicat. Din nefericire nu mi-am putut sincroniza programul cu restul colegilor. Vreau să fiu înțeles corect: a fost distractiv să lucrez cu David la noul album. Atmosfera în studio a fost pozitivă, fapt care nu a făcut decât să-mi îngreuneze decizia.
Este un nou început pentru mine. Cu siguranță voi lucra la piese noi și voi susține turnee. În plus voi avea mai mult timp și astfel voi putea da curs unor oferte interesante în care nu m-am putut implica până acum din lipsă de timp.
A fost o onoare pentru mine să fac parte din Whitesnake. Dar, ca orice lucru frumos, am ajuns la capătul drumului. Țin foarte mult la cei peste 11 ani în care am făcut parte din „familia” aceasta. Împreună am lansat două albume de studio, două DVD-uri și trei albume live. Dar cel mai important lucru pentru mine este că au rămas 30 de piese pe care le-am compus alături de David Coverdale. Îți mulțumesc frate pentru toate momentele frumoase și pentru că mi-ai permis să-mi pun sufletul în istoria trupei tale”, a declarat Doug Aldrich.
 
sursa: Classic Rock Magazine

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here