DUCKADAM A ZIS GATA ȘI BINE A FĂCUT (18.06)

0
209

Un interviu cu L. Reghecampf a arătat exact cum gândește moderatorul, nu invitatul. Laurențiu a fost echilibrat, a cerut să nu fie pus să facă niște comparații, deși ele erau simple și clare. El a luat două titluri, a fost în Cupele europene, următorii antrenori n-au reușit mai nimic. Cu excepția lui Costel Gâlcă. Naum vrea să arate că el știe mai bine cum e cu fotbalul decât Reghe.

Și cum se vând jucătorii, și cum se pregătește o echipă. L-a corectat de câte ori a zis Steaua, fapt enervant, pentru că nu poți impune unui invitat care a jucat și antrenat Steaua să spună FCSB, doar pentru că așa a decis o justiție bolnavă. Dovedită bolnavă! Reghe a vorbit frumos despre felul în care și-a organizat echipa Dan Petrescu. L-a lăudat pe Gigi, chiar dacă asta l-a iritat pe Marele Naum. Chiar și problema unei apărări șubrede, sau absența unui lider în teren i se par lui Reghe rezolvabile. E clar că prietenia cu Gigi e încă valabilă, că poate va reveni la FCSB. Dacă echipa va mai exista când el va fi disponibil. În cazul Duckadam are păreri diferite de mulți alții, ceva mai aproape de GB. Adică, mai voalat, spunea că Helmut nu se implica nici pe vremea lui. A doua zi Naum a încercat o nouă diversiune. I-a oferit declarația lui Reghe și lui Helmut, iar acesta a precizat că unele afirmații sunt corecte, altele nu.

În 10 ani n-a participat niciodată la chermezele organizate la final de sezon, nici la grătare, sau alte adunări private.A avut un conflict cu Tătărușanu pentru că și-a permis să-l critice profesional. Nici Dennis Man, arădean de-al lui, nu suportă observațiile nimănui. Duckadam era prea decent pentru mizeri cultivată de patronul mistic în ograda lui.* Reghe a recunoscut că-l iritau și pe el criticile (foarte soft) ale lui Helmut, făcute la Digisport, unde are contract de colaborare. E clar că a fost ajutat financiar o vreme. Dar nu poți cumpăra chiar orice! *Și Ovidiu Ionaițoaia s-a ocupat aplicat și argumentat de demisia lui Dockadam în editorialul său de azi, 17.06. Cristi Geambașu a scris cu nerv și argumente pe 18 iunie despre acest subiect!

GSP: E fatal dacă se supără Tătă pe tine!

E fatal dacă se supără Tătă pe tine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here