Super-Ofertă: Promovare online la prețuri avantajoase

0
1859

Dragi viitori (posibili) parteneri,

De 40 de ani mă ocup de promovarea artiștilor, de promovarea evenimentelor, de cronici de concerte, sau de disc, atât prin revistele pe care le-am condus (Metronom, Pop,Rock &Show,Vox Pop Rock ) cât și prin emisiunile de radio realizate din 1990 încoace. Internetul ne oferă multiple posibilități, chiar dacă nu înlocuiește, ci doar completează soluțiile clasice de informare și promovare. În acest moment cred că experiența mea și a minusculei mele echipe vă pot fi utile. Din dorința de a ne respecta reciproc, introduc în raporturile noastre înțelegeri, contracte care să garanteze eficiența.

Dacă ani de zile am cules date despre concerte de pe afișe stradale, sau de pe Facebook, e cazul să devenim toți profesioniști. Avantajul colaborării noastre este flexibilitatea, viteza de reacție, existența unui public țintă bine conturat în toți anii de activitate. 

 

Ne adresăm companiilor/ firmelor din turism, Horeca, hipermarketurilor, editurilor de carte, promotorilor, organizatorilor de concerte, festivaluri, spectacole de teatru, artiștilor care vor să își promoveze afacerea pe spațiile noastre online. Vă propunem câteva variante care vin în întâmpinarea nevoilor dvs, oferindu-vă posibilitatea de a vă promova activitatea la prețuri modice.

Pentru o ofertă personalizată, ne puteți contacta la numărul de telefon: 0721 104 352 sau la adresa de e-mail: andreipartos60@gmail.com

 

OFERTA 1 (50 lei)

Publicarea de advertoriale pe site. Un articol publicat pe site-ul nostru vă costă 50 lei. La cerere, articolul poate fi publicat pe Facebook și pe Twitter. Acest gen de articole nu sunt șterse de pe site.

 

OFERTA 2 (400 lei/30 zile)

 • Publicarea pe prima pagină a site-ului andreipartos.ro, pe pagina de Facebook „Psihologul Muzical” și pe contul de Twitter a afișului/bannerului/anunțului dvs legat de un eveniment/o afacere/o companie. Acesta va fi păstrat pe prima pagină a site-ului timp de 30 de zile.
 • Publicarea pe site a maximum 10 comunicate de presă/articole promoționale/advertoriale. Distribuirea acestora pe Facebook și pe Twitter.
 • Expunerea afișului/bannerului dvs în timpul emisiunii online „Foc de P.A.E.” (afișul/bannerul va fi expus în 5 ediții ale vlogului. O ediție are o durată care variază între o oră și trei ore).

OFERTA 3 (700 lei/60 zile)

 • Publicarea pe prima pagină a site-ului andreipartos.ro a afișului/bannerului/anunțului dvs. Acesta va rămâne afișat timp de 60 de zile.
 • Publicarea pe site a maximum 20 comunicate de presă/articole promoționale/advertoriale privind evenimentul/afacerea dvs. Acestea vor fi distribuite pe Facebook și pe Twitter.
 • Expunerea afișului/bannerului dvs în timpul emisiunii online „Foc de P.A.E.” (afișul/bannerul va fi expus în 10 ediții ale vlogului. O ediție are o durată care variază între o oră și trei ore).
 • Preluarea pe pagina noastră de Facebook a cel mult 10 postări de pe pagina dvs de Facebook (la alegerea dvs).

OFERTA 4 (1000 lei/90 de zile)

 • Publicarea în toate paginile site-ului andreipartos.ro a afișului/bannerului/anunțului dvs. Acesta va rămâne afișat timp de 90 de zile.
 • Publicarea pe site a maximum 30 comunicate de presă/articole promoționale/advertoriale privind evenimentul/afacerea dvs. Acestea vor fi distribuite pe Facebook și pe Twitter.
 • Expunerea afișului/bannerului dvs în timpul emisiunii online „Foc de P.A.E.” (afișul/bannerul va fi expus în 15 ediții ale vlogului. O ediție are o durată care variază între o oră și trei ore).
 • Preluarea pe pagina noastră de Facebook a 20 postări de pe pagina dvs de Facebook.
 • Posibilitatea de a fi invitat în maximum 3 ediții ale emisiunii onlineFoc de P.A.E.” pentru a vă promova evenimentul/produsele/afacerea.

OFERTA 5 (2.500 lei/an)

 • Publicarea bannerului/afișului/anunțului cu link către site-ul dvs pe prima pagină a site-ului și păstrarea lui acolo timp de un an de zile.
 • Publicarea pe site a 40 comunicate de presă/articole promoționale/advertoriale despre afacerea dvs și postarea lor pe Facebook și pe Twitter.
 • Expunerea afișului/bannerului dvs în timpul emisiunii online „Foc de P.A.E.” (afișul/bannerul va fi expus în 20 de ediții ale vlogului. O ediție are o durată care variază între o oră și trei ore).
 • Preluarea pe pagina noastră de Facebook a 30 postări de pe pagina dvs de Facebook.
 • Posibilitatea de a fi invitat în maximum 5 ediții ale emisiunii onlineFoc de P.A.E.” pentru a vă promova evenimentul/produsele/afacerea.

OFERTA 6 (4.000 lei/an)

 • Publicarea bannerului/afișului/anunțului cu link către site-ul dvs în toate paginile site-ului și păstrarea lui acolo timp de un an de zile.
 • Publicarea pe site a 50 advertoriale/comunicate de presă/advertoriale despre afacerea dvs și postarea lor pe Facebook și pe Twitter.
 • Afișarea bannerului dvs în toate edițiile emisiunii online Foc de P.A.E. timp de un an de zile.
 • Posibilitatea de a fi invitat în maximum 6 ediții ale emisiunii online „Foc de P.A.E.” pentru a vă promova evenimentul/produsele/afacerea.

 

Despre emisiunea online „Foc de P.A.E.”

Acesta poate fi găsit atât pe pagina de Facebook, cât și pe pagina de Youtube „Psihologul Muzical/Foc de P.A.E.”.

Vizualizările, comentariile, share-urile și reacțiile sunt publice pentru fiecare episod în parte, așadar nu este o problemă în a vedea impactul. Despre restul statisticilor aflați în cele ce urmează.

Fiecare episod al vlogului „Foc de P.A.E.” este transmis live pe Facebook (pagina „Psihologul Muzical/Foc de P.A.E.”) și pe Youtube (pe canalul „Psihologul Muzical”) și are o durată de o oră și jumătate – două ore (uneori chiar trei ore).

Majoritatea celor care urmăresc vlogul sunt din București, Timișoara, Constanța, Brașov, Cluj, Arad, Hunedoara, Iași, Sibiu, precum și de peste hotare (SUA, Brazilia, Canada, Germania, Franța, Belgia, Italia, Marea Britanie, Spania). Desigur, acest lucru poate fi schimbat, prin sponsorizare, la cererea clientului, printr-o targhetare exactă a publicului.

Cei care urmăresc acest vlog au, în mare măsură, între 35 și 54 de ani. Următoarele categorii de vârstă sunt 25 -34 de ani și 55 – 64 de ani.

Reach-ul fiecărui episod variază între 3.000 și 30.000 de oameni (este important de subliniat faptul că vorbim despre aceste cifre de reach fără să fie sponsorizate episoadele).

Puteți vedea episoadele emisiunii aici: https://www.facebook.com/psihologulmuzical/videos/?ref=page_internal

Despre pagina de Facebook „Psihologul Muzical/Foc de P.A.E.”

Avem peste 19.000 de likes și peste 23.000 de followers.

În ultimele 28 de zile, pagina noastră a avut un reach de 745.094 și un engagement de 103.517.

Avem un public activ, iubitor de cultură (muzică, teatru, film, cărți, sport).

Găsiți pagina noastră de Facebook aici (click!).

 

Despre canalul de Youtube „Psihologul Muzical”

Avem peste 3.100 de abonați.

Canalul nostru de Youtube a trecut de 1.000.000 de vizualizări.

În ultimele 28 de zile, am avut peste 15.000 de vizualizări.

Găsiți canalul nostru de Youtube aici (click!).

Despre profilul nostru de Twitter:

Avem peste 2.000 de followers.

Am publicat peste 14.000 de tweet-uri.

Găsiți profilul nostru de Twitter aici (click).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here