Ducu Bertzi & Mihai Nenita în clubul Puzzle (13 martie)

0
514

Pe 13 martie, de la ora 21:00, Clubul Puzzle are bucuria de a gazdui primul concert semnat Ducu Bertzi din anul 2014 in Bucuresti!

Ducu Bertzi este unul dintre artistii folk pentru care prezentarile sunt de prisos. Iubitorii acestui gen muzical il cunosc, il “canta”, il insotesc in concerte. Ducu Bertzi imbina in muzica sa si clasicul folk si traditia maramureseana, versul lui Esenin sau versul popular, oferind publicului energie si romantism deopotriva.

Mihai Nenita este un artist surprizator, a carui virtuozitate se imbina perfect cu mesajul frumos al cantecelor lui Ducu Bertzi. Acordurile viorii sale adauga detalii delicate sau puternice, iar muzicianul, la randul lui, devine parte din “tabloul” unei seri autentice de folk.

Va asteptam la o seara de primavara calda si fericita, indiferent de vremea de afara, pentru a canta, impreuna cu Ducu Bertzi si Mihai Nenita cantecele pe care suntem sigur ca le stiti deja si sunt in inima voastra!

Iar daca va indoiti de asta, spunem doar cateva titluri: “Floare de colt”, “M-am indragostit numai de ea”, “Mi-a spus”, “De mii de ori”, “Cand s-o-mpartit norocu’”, “Pe cine si cate carari”, “Daca tu”, “Focul vanat”, “Si de-ar fi”…

De mii de ori – http://www.youtube.com/watch?v=MSmpkNGYZSc

Si de-ar fi – http://www.youtube.com/watch?v=6Q-MlfLQx6w

Piata Victoriei – Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti

liveinpuzzle.ro

facebook.com/liveinpuzzle

rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 

Acces: 25 lei

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here