SCHIMBĂTORUL DE VITEZE

0
18

Am observat zilele aceastea multiple schimbări din mers. * Băsescu a zis că nu validează noul guvern până nu se prezintă cu un program nou. Aseară s-a răzgândit. Ba l-a validat pe Oprea de două ori într-o singură zi! Ceremonia a fost lungă şi plicticoasă, iar oamenii grei ai PSD, Zgonea, Ponta, Dumitrescu au glumit, şi-au dat coate….Nici preşedintele nu părea prea sobru. Guvern tânăr avem. Asta înseamnă că e şi capabil sau sunt nişte marionete?* Cei 8 au ajuns la puşcărie. Fotbalul românesc e lovit din plin. Se spune că Steaua poate fi pedepsită de UEFA din cauza lui MM.Stoica, deşi faptele acestuia sunt de pe vremea petrecută la Oţelul Galaţi. O echipă cu patron şi manager la puşcărie nu dă prea bine, asta-i clar!* FRF are preşedinte nou şi neaşteptat. Şi asta pentru că în mod bizar Gică Popescu a ajuns după gratii, deşi se ştia că el era pedepsit cu suspendare. Să fie iar o lucrătură pentru a scăpa de el? Cert e că junele Răzvan Burleanu şi-a luat ajutoare tot din vechea gardă a FRF minus Kassai, de care chiar ne-am plictisit toţi!* S-a vorbit şi despre schimbări la naţionala de fotbal. După meciul de aseară Piţurcă e ferm. Un egal amical cu Argentina îi dă încredere. Oricum e sigur pe faptul că are un contract bine gândit, aşa că e dificil să-l dea jos cineva fără costuri imense. Reghekampf la naţională? Ar fi o catastrofă! Poate Dan Petrescu, Cosmin Olăroiu, Cosmin Contra…*  Cică „ziarul băsist Gândul”! . Aşa citea Badea în reluare pe A1. Nu de mult cita cu sfinţenie din această publicaţie unde CTP scria constant. Dar acelaşi nevrotic obosit de mic, a sesizat că toată lumea s-a sucit în viaţa  politică. E greţos… sigur că atacă pe toată lumea, Curtea Constituţională, B1TV ş.a. A ironizat şi faptul că noii miniştri au fost aduşi la Cotroceni cu autocarul! Dar cum trebuia să-i aducă? Fiecare cu câte o maşină? Cu bicicleta, trotineta? Zi tu vocea neamului, musculosule, campion al audienţelor, spaima politicienilor! El e singurul care NU s-a schimbat. Din păcate!* Tăriceanu poate deveni şeful Senatului sprijinit de PSD…* Demisia „uşor teatrală” a lui Antonescu a avut doza necesară de dramatism! Oricum a fost un bobârnac măricel dat lui Ponta.* Mai sunt schimbări? Vremea a rămas ploioasă…
O schimbare semnificativă de abordare are, în ultima vreme, şi editorialistul Ion Cristoiu. Cred că în articolul de mai jos are dreptate, noua înţelegere Băsescu – Ponta e cel puţin stranie, dacă nu şi neconstituţională aşa cum afirmă Cristoiu.
 
http://www.evz.ro/detalii/stiri/romania-lui-cristoiu-invocind-cuvintul-de-onoare-al-lui-victor-ponta-traian-basescu-1085584.html
 
* Mai era un subiect, care se referă la schimbări de ultima oră. Ştie cineva ce înseamnă arest la domiciliu în România? Ce are voie şi ce n-are voie respectivul? Pe B1 au fost sunate vreo 5 persoane, avocaţi, poliţişti, sindicalişti, analişti,dar nimeni n-a ştiut în ce constă.
* De ce oare e invitat un nene Surugiu (poliţist, sau sindicalist poliţist) să comenteze viaţa politică? Cei de la B1 au rămas fără resurse umane sau fără idei ? Evident că nici el nu ştie ce-i un „arest la domiciliu”!

Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here