DUELUL BANCIU – TURCESCU CONTINUĂ

0
19

robert turcescu radu banciuRobert Turcescu a reacționat pe Facebook în urma declarațiilor făcute de Radu Banciu în emisiunea de la B1 TV, „Lumea lui Banciu”.
Aveți mai jos textul lui Robert și secvența video din emisiunea lui Banciu.
 
Pfff! Iar l-am suparat pe Banciu! Atit de tare incit a ajuns sa ma dea dracu’ in direct, pe B1 TV! Si nu e o exagerare, ascultati si va veti convinge. Culmea ar fi sa aiba CNA o tresarire de luciditate si sa-i traga o amenda 🙂 Eu ma gindesc sa-l dau in judecata, ca asa se face, nu? In alta ordine de idei, de ce s-or speria baietii astia de ideea unei televiziuni online? Pentru ca ar putea fi libera? Pentru ca s-ar putea sa le fure mogulilor pentru care ei lucreaza o felie din tortul mic al publicitatii? Pentru ca ati putea voi sa aveti acolo un spatiu in care sa vorbiti liber? Pentru ca ati putea vedea, sa zicem, niste mesaje trimise de un baiat chel unor colege de redactie, in care le facea avansuri si apoi, pentru ca nu iesea cum voia el, le injura in direct pe post? Anyway, seria asta de injuraturi la comanda ma face sa sper ca va fi un proiect de succes. Voi ce ziceti, dati o mina de ajutor?
P.S. Nu cersesc, ba, Banciule, niciun leu de la nimeni. Crowd-funding se face in toata lumea, cine vrea se implica, cine nu, nu. E simplu. Cit despre contributia subsemnatului la proiect, te asigur ca depaseste deja niste zeci de mii de euro. Am facut-o in timp, se deruleaza si acum: amenajarea sediului, plata chiriei, cumpararea de echipament, proiect editorial, parteneriate etc. Nu ma astept sa intelegi. Tu stii cel mai bine sa dai din gura, doar in ziua in care au venit moldovencele sa protesteze in fata B1 TV fiindca le-ai facut curve te-ai dat lovit si ai amutit. Atunci m-a rugat Sorin Oancea sa stau eu de vorba in locul tau cu protestatarii si nu erau putini. Le-am spus ca ai gresit, i-am impacat, ma rog, te-am scos. Tu dadusesi bir cu fugitii, viteazule, trei zile n-ai calcat prin redactie, remember? Deh, cam asta e lumea lui Banciu…

 

 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here